Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Τους άρπαξαν τα χρήματα από τα κάλαντα των Χριστουγέννων

Θεσσαλονίκη: Τους άρπαξαν τα χρήματα από...

Στην Τούμπα

Οργή στην Τούμπα προκαλεί η ληστεία που σημειώθηκε από ομάδα 4 ατόμων. Οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες, που είχαν στήσει ενέδρα σε παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα

Οι δράστες όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία παρακολουθούσαν τα παιδιά και κάποια στιγμή τα έβαλαν στο στόχαστρο. Όταν έβγαιναν από σπίτι που είχαν πει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε η ληστεία. Οι 4 νεαροί ακινητοποίησαν τα 3 παιδιά και βούτηξαν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει από το πρωί. Οι αντιδράσεις των θυμάτων προκάλεσαν οργή στην περιοχή, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη των νεαρών που κατάφεραν να απομακρυνθούν.

 Θύματα ληστείας έπεσαν τρία παιδάκια που βγήκαν σήμερα, Παραμονή Χριστουγέννων, στους δρόμους της Τούμπας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, για να πουν τα κάλαντα και να μαζέψουν μερικά λεφτά για τις γιορτές.

Τέσσερα άτομα, Ρομά όπως αναφέρει το voria.gr, προσέγγισαν τους ανήλικους που βρίσκονταν στην οδό Μικράς Ασίας και με την απειλή χρήσης βίας τους πήραν ό,τι χρήματα είχαν καταφέρει να βγάλουν λέγοντας τα κάλαντα από το πρωί.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες, με τα μικρά παιδιά να επιστρέφουν στα σπίτια τους σοκαρισμένα από αυτά που έζησαν την παραμονή των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις