Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των παιδιών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ του Δήμου

Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Χρ...

Παρουσιάστηκε το παραμύθι της Ευδοκίας Στάμου «Το όνειρο της Μελίνας» σε σκηνοθεσία του Πατρινού ηθοποιού Βασίλη Κόκκαλη

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ του Δήμου Πατρέων, στο κατάμεστο χώρο του Σταφιδεργοστάσιου –Κτίριο  Ι. Καραμανδάνη (Εκπαιδευτικός Χώρος Μπάρρυ), την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 το βράδυ.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας και ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων συνδιοργάνωσαν  κι αυτή την χρονιά την χριστουγεννιάτικη γιορτή παρουσιάζοντας το παραμύθι της Ευδοκίας Στάμου «Το όνειρο της Μελίνας», σε σκηνοθεσία του Πατρινού ηθοποιού Βασίλη Κόκκαλη. Αυτή την φωτεινή-ονειρική  ιστορία ζωντανέψαν στη σκηνή με λόγο, μουσικές και τραγούδια όχι μόνο τα παιδιά του ΚΟΜΑΙΘΩ αλλά και καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί τους, ακολούθησαν την ίδια ονειρική διαδρομή και μοιράστηκαν τα ίδια συναισθήματα.

Στο πιάνο συνόδευσε τα παιδιά η εξαιρετική Olena Fedko και τα τραγούδια της παράστασης ερμήνευσε η Μαριλένα Αγγελοπούλου. Οι στίχοι των τραγουδιών ήταν της Ευδοκίας Στάμου, η πρωτότυπη μουσική του Σάββα Βασιλειάδη και την αφίσα σχεδίασε η Βάλια Ψωμιάδη.

Την γιορτή παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ -Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου, Θεόδωρος Τουλγαρίδης, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, Γιώργος Μαγιάκης, η Μαίρη Νικολάου, μέλος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, οι γονείς και φίλοι των παιδιών, που χειροκρότησαν θερμά τους συντελεστές της παράστασης και συμμετείχαν κι αυτοί στο εορταστικό κλίμα της βραδιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture