Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: «Το όνειρο της Μελίνας» από τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ

Πάτρα: «Το όνειρο της Μελίνας»  από τα π...

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:00 με ελεύθερη είσοδο στο Σταφιδεργοστάσιο – Κτίριο Ι. Καραμανδάνη (Μπάρρυ -Όθωνος Αμαλίας 6)

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας και ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων συνδιοργανώνουν κι αυτή την χρονιά την χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.

Το παραμύθι της Ευδοκίας Στάμου “Το όνειρο της Μελίνας” θα παρουσιάσουν τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ  σε σκηνοθεσία του Πατρινού ηθοποιού Βασίλη Κόκκαλη.

Αυτή την φωτεινή ιστορία θα «ζωντανέψουν» στη σκηνή με λόγο, μουσικές και  τραγούδια όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί τους, ακολούθησαν την ίδια ονειρική διαδρομή και μοιράστηκαν τα ίδια συναισθήματα.

Συνοδοιπόροι στη μαγική γιορτή θα είναι η Olena Fedko στο πιάνο και η Μαριλένα Αγγελοπούλου στο τραγούδι. Τους στίχους των τραγουδιών υπογράφει η Ευδοκία Στάμου και  την πρωτότυπη μουσική ο Σάββας Βασιλειάδης. Την αφίσα έχει σχεδιάσει η Βάλια Ψωμιάδη.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο Σταφιδεργοστάσιο –Κτίριο  Ι. Καραμανδάνη (Μπάρρυ -Όθωνος Αμαλίας 6), την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

*Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ ευχαριστεί πολύ δημοσίως, τον «Ανθόκηπο» για τα λουλούδια, τις «Γλυκοτεχνίες» για τα γλυκά και το «Balloon Fire» για τα μπαλόνια που προσέφεραν αφιλοκερδώς για την γιορτή  των παιδιών!

Είναι η αγάπη μια ομπρέλα με χερούλι τη φιλία, δροσερή βροχούλα η Ειρήνη ποτίζει για να μεγαλώσει σαν λουλούδι η αλληλεγγύη…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture