Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλιούπολη: Ένοχος για την περίπτωση της 19χρονης ο αστυνομικός - Αθώος για την δεύτερη καταγγέλλουσα

Ηλιούπολη: Ένοχος για την περίπτωση της ...

Πανδαιμόνιο στη δικαστική αίθουσα μετά την αθώωση του αστυνομικού για την περίπτωση της δεύτερης καταγγέλλουσας στην υπόθεση trafficking

Ένοχος για εμπορία ανθρώπων κατ' επάγγελμα προς τέλεση γενετήσιων πράξεων, τελεσθείσα κατά συρροή με ψήφους 4-3 αναφορικά με την 19χρονη κρίθηκε την Παρασκευή (23/12) από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο αστυνομικός που ήταν κατηγορούμενος για την υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη. Αντιθέτως κρίθηκε αθώος για την περίπτωση της δεύτερης καταγγέλλουσας.

Αθώος με ψήφους 6-1 κρίθηκε και ο πατέρας της 19χρονης ενώ κρίθηκε ένοχος για παράνομη οπλοκατοχή.


Ένοχος κρίθηκε ο τρίτος κατηγορούμενος με ψήφους 5-2.

Κατά την ανακοίνωση της αθωωτικής απόφασης για τον αστυνομικό, που προηγήθηκε αυτή της ενοχής, επικράτησε πανδαιμόνιο στη δικαστική αίθουσα, με το κοινό να φωνάζει "ντροπή σας σκουπίδια". Η διαδικασία διακόπηκε και υπήρξε ένταση με ΜΑΤ να μπαίνουν στον χώρο και να βγάζουν με τη βία έξω το εξαγριωμένο κοινό.

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή η έδρα επανήλθε και συνεχίστηκε η διαδικασία, με την ανακοίνωση της καταδίκης του αστυνομικού για την περίπτωση της 19χρονης.

Διακοπή ζητά η υπεράσπιση του αστυνομικού
Μετά την ολοκλήρωση της ανακοίνωσης των αποφάσεων, οι συνήγοροι υπεράσπισης του αστυνομικού ζήτησαν από την πρόεδρο του δικαστηρίου να διακόψει τη διαδικασία, η οποία αφορά την επιβολή των ποινών και να συνεχιστεί στις 8 ή 9 Ιανουαρίου.

"Το δικαστήριο δεν σεβάστηκε το τεκμήριο αθωώτητας. Η απόφαση είναι προϊόν χειραγώγησης. Η προεδρεύουσα δεν άσκησε τα καθήκοντά της" ανέφεραν οι κ. Γκαβέλος και Πανταζής. Ο κ. Γκαβέλος μάλιστα σημείωσε ότι ρόλο στην απόφαση έπαιξαν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις