Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Για μαστροπεία και βιασμό της 12χρονης κατηγορείται ο «Μιχάλης»

Για μαστροπεία και βιασμό της 12χρονης κ...

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Με βαριές κατηγορίες για μαστροπεία αλλά και γενετήσια πράξη εις βάρος της 12χρονης στα Σεπόλια συνελήφθη ο 57χρονος «Μιχάλης» σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο συνταξιούχος ναυτικός φέρεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση και η δράση του προσδιορίζεται καθ’ όλο το κρίσιμο πεντάμηνο από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο του 2022 οπότε και αποκαλύφθηκε τα όσα ζούσε το 12χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 57χρονος με πραγματικό όνομα Μανώλης Χ. συνελήφθη το απόγευμα στο σπίτι του στο Κερατσίνι μετά το ένταλμα που εκδόθηκε νωρίς το μεσημέρι και κατηγορείται ότι εξέδιδε τη 12χρονη αναζητώντας πελάτες-βιαστές αλλά και για σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει τα εξής:
«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες σήμερα (14-12-2022) στο Κερατσίνι, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 57χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για μαστροπεία εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο πρόσωπο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

 Ο 57χρονος κατηγορείται ότι προέβη στις ανωτέρω πράξεις από το μήνα Απρίλιο έως το μήνα Αύγουστο του έτους 2022.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική και έπειτα ανακριτική αρχή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις