Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εύα Καϊλή: Αποφασίζουν για την προφυλάκισή της – Δεκάδες δημοσιογράφοι έξω από το δικαστικό μέγαρο

Εύα Καϊλή: Αποφασίζουν για την προφυλάκι...

Η διαδικασία θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών

Εντός της ημέρας αναμένεται να αποφασίσει η βελγική δικαιοσύνη για την παράταση της προφυλάκισης της Εύας Καϊλή, ενώ πλήθος δημοσιογράφων βρίσκεται από το πρωί συγκεντρωμένο έξω από τα δικαστήρια.

Η ακροαματική διαδικασία θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στις Βρυξέλλες το πρωί της Πέμπτης. Δεκάδες είναι οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται έξω από το δικαστικό μέγαρο και περιμένουν την άφιξη της Εύας Καϊλή.

Σημειώνεται πως ήδη έχουν φτάσει στο δικαστικό μέγαρο οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή, Αντρέ Ριζόπουλος και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Το πολύκροτο σκάνδαλο έχει συνταράξει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και έχει προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το Κατάρ. Η κ. Καϊλή κατηγορείται πως ήταν μέρος της τετράδας των υπόπτων που έχουν προφυλακιστεί και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για «διαφθορά», ότι ανήκαν «σε εγκληματική οργάνωση», προχώρησαν σε «νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα».

Τη 14η Δεκεμβρίου η βελγική δικαιοσύνη διέταξε να παραμείνουν προφυλακισμένοι ο Φραντσέσκο Τζόρτζι – ο σύντροφος της Εύας Καϊλή – και ο πρώην ευρωβουλευτής Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, που θεωρείται πρόσωπο – κλειδί της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις