Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημοσκόπηση Alco: Οι νέοι εξοργίζονται με τα κόμματα και ονειρεύονται ταξίδια

Δημοσκόπηση Alco: Οι νέοι εξοργίζονται μ...

Θα παρανομούσαν για να βοηθήσουν

Αποκαλυπτικά ευρήματα και του δεύτερου μέρους της δημοσκόπησης της Alcoγια τους νέους από 17 έως 34 ετών στην Ελλάδα σήμερα. Έχουν σχέσεις οργής με τα πολιτικά κόμματα, ενώ συμφωνούν ότι το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.

Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Alco για τους νέους και για λoγαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, εμφανίζει ως πρώτο, ανεκπλήρωτο πόθο τα περισσότερα ταξίδια.

 Το 78% των νέων συμφωνεί ότι η σχέση με πολιτικά πρόσωπα βοηθά να έχεις καλύτερη μεταχείριση στις υποθέσεις με το Δημόσιο, ενώ τα κόμματα δημιουργούν τα λιγότερο θετικά συναισθήματα, πάνω από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την αστυνομία, την εκκλησία και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Σημειώνεται ότι σχεδόν ένας στους δύο – ποσοστό 46% – δηλώνει ότι θα μπορούσε να παρανομήσει προκειμένου να βοηθήσει ένα πρόσωπο που αγαπά, ενώ σχεδόν εννέα στους δέκα συμφωνούν ότι το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Την ίδια στιγμή, το 81% διαφωνεί στο ότι το σημαντικότερο στη ζωή είναι η επιτυχία με κάθε κόστος.

 Οι νέοι από 17 έως 34 ετών δηλώνουν παράλληλα ότι θα ήθελαν, αλλά αδυνατούν να ταξιδεύουν περισσότερο, να ξοδεύουν πιο πολλά, να ζουν σε δικό τους σπίτι, να εργάζονται σε αντικείμενο που θέλουν και να ζουν με τον άνθρωπο που αγαπούν.

Αναλυτικά η δημοσκόπηση της Alco για τον Alpha:

Η έρευνα της εταιρίας Alco για τον Alpha πραγματοποιήθηκε μεταξύ 3 έως 6 Δεκεμβρίου, σε δείγμα 1.134 ατόμων ηλικίας 17 έως 34 ετών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις