Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων: "Έντυσε" την πλατεία Γεωργίου με μια χριστουγεννιάτικη ιστορία

Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων: "Έντυσε&q...

Δείτε φωτογραφίες

Μια ιστορία βγαλμένη μέσα από ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι, ντυμένη με ήχο, νότες και φωνές «πλημμύρισε» το βράδυ της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου κάθε γωνιά της πλατείας Γεωργίου μέσα από την καταλυτική παρουσία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης».

Η ορχήστρα στο πλαίσιο της ενότητας «Χριστούγεννα είναι…» παρουσίασε το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Ένα δέντρο μια φορά» και το έντυσε μουσικά φέρνοντας στο… σήμερα, τα μεσάνυχτα  μιας παραμονής Χριστουγέννων σε ένα πολύβουο δρόμο μιας πολιτείας, όπου συμβαίνουν πράγματα παράξενα που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει, με ένα σμάρι πυγολαμπίδες να τριγυρνούν επίμονα αναζητώντας κάτι, τρεμοσβήνοντας, προσπαθώντας να… θυμηθούνε.

Το κοινό απόλαυσε μια εξαιρετική ιστορία με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων και την ηθοποιό Ανδριάνα Χαλκίδη να αφηγείται. Στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Ορχήστρας η Βάγια Ζεππάτου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ “PATRAS SANTA BIKE 2022”

Η Πάτρα την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου θα «πλημμυρίσει» από εποχούμενους Αη-Βασίληδες και κόκκινα σκουφάκια που θα κάνουν ορθοπεταλιές…

Δεκάδες ποδηλάτες ντυμένοι Αη-Βασίληδες στις 12.00 το μεσημέρι με αφετηρία την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων θα «παρελάσουν» στους κεντρικούς δρόμους της πόλης δίνοντας ένα ξεχωριστό εορταστικό τόνο.

Οι ποδηλάτες στη συνέχεια θα καταλήξουν στην πλατεία Γεωργίου. Η εκδήλωση με τίτλο «Patras Santa Bike 2022» πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενότητας «Χριστούγεννα είναι…» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και γίνεται σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου «Καρναβάλι Πάτρας».

Στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων στο χώρο της αφετηρίας θα βρίσκεται και η Δημοτική Μουσική η οποία θα παιανίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture