Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώργος Μπένος - Maestro: «Το κλίμα ήταν βαρύ στη σκηνή με τον Τσορτέκη, είχαμε πάθει σοκ»

Γιώργος Μπένος - Maestro: «Το κλίμα ήταν...

«Προέκυψε μία ησυχία στο χώρο, δεν ήταν εύκολο» συμπλήρωσε ο ηθοποιός

Ο Γιώργος Μπένος μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του «Maestro» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο ηθοποιός, ενσάρκωσε στη σειρά τον ρόλο του «Σπύρου», ο οποίος ήταν ερωτευμένος με τον κολλητό του φίλο «Αντώνη», τον οποίο υποδύθηκε ο Ορέστης Χαλκιάς. Όπως τόνισε ο Γιώργος Μπένος στην πρωινή εκπομπή του Alpha για την τελευταία σκηνή με τη δολοφονία του Χαράλαμπου, το κλίμα ήταν εξαιρετικά βαρύ:

«Ήταν βαρύ το κλίμα στη σκηνή με τον Γιάννη Τσορτέκη. Προέκυψε μία ησυχία στο χώρο, δεν ήταν εύκολο. Πάθαμε ένα σοκ γιατί σκεφτήκαμε ότι αυτά συμβαίνουν. Εμείς τα κάνουμε στο πλαίσιο της μυθοπλασίας αλλά όντως κάπου συμβαίνουν αυτά» ανέφερε αρχικά.

Δείτε το βίντεο

«Επειδή ο Χριστόφορος έχει σπουδαία πορεία, ξέραμε πριν το διαβάσουμε ότι η σειρά θα είναι δυνατή. Όλοι έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας και έχουμε αντιμετωπίσει σκοτεινά μονοπάτια. Όταν υπάρχει ένα βίαιο περιβάλλον που μεγαλώνεις εκεί, πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς την όποια σεξουαλικότητα και εάν έχει. Εκεί ξεκινάει όλο, το κατά πόσο οι γονείς είναι εκεί να τον αγκαλιάσουν» τόνισε στη συνέχεια ο Γιώργος Μπένος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight