Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μυλωνάς για το οργανωμένο μπαράζ αποχωρήσεων: «Θέλουν να επαναφέρουν ληγμένες κονσέρβες»

Μυλωνάς για το οργανωμένο μπαράζ αποχωρή...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι είπε για τη σύμπραξη με την παράταξη του Άγγελου Στεργιόπουλου

Μπαράζ αποχωρήσεων σημειώνονται τις τελευταίες μέρες από τη δημοτική παράταξη του δημάρχου Δυτικής Αχαΐας, Σπύρου Μυλωνά, με αποκορύφωμα την αποχώρηση Ταπεινού η οποία έκανε και πολύ μεγάλη αίσθηση.

Στον αντίποδα, χθες, την πρόθεσή του να συμπράξει εκλογικά με την παράταξη «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» του δημάρχου Σπύρου Μυλωνά ανακοίνωσε ο επί κεφαλής της παράταξης ΕΛ.ΠΙ.ΔΑ. (Ελεύθεροι Πολίτες Δυτικής Αχαϊας) Άγγελος Στεργιόπουλος.

Μιλώντας στο thebest.gr, ο Σπύρος Μυλωνάς ανέφερε σε σχέση με τις αποχωρήσεις από την παράταξη του:

«Οι αποχωρήσεις αυτές αποτελούν μέρος ενός σχεδίου εναντίον της δημοτικής αρχής με σκοπό τη δημιουργία ενός κλίματος και μίας εικόνας αποσύνθεσης της δημοτικής αρχής. Το «παλιό» προσπαθεί να την αντικαταστήσει και λέω το «παλιό» γιατί οι άνθρωποι που είναι πίσω από αυτή την προσπάθεια, είναι συγκεκριμένοι πολιτικάντηδες, δοκιμασμένοι και αποτυχημένοι εδώ και χρόνια. Σε αυτή την προσπάθεια βρίσκουν ανθρώπους οι οποίοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τη λειτουργία της δημοτικής αρχής προφασιζόμενοι όλοι τα ίδια.

Λένε δηλαδή ότι δε συμφωνούν με της αρχές και τις αξίες της δημοτικής  αρχής και της παράταξης και γι΄ αυτό αποχωρούν. Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Από τη μεριά μας, δεν ταιριάζει με τις δικές μας αρχές να μην πηγαίνουμε στο δημοτικό συμβούλιο, να μην έχουμε υποβάλλει ποτέ προτάσεις για να βελτιωθούν τα πράγματα στο δήμο μας, στον τόπο μας, στο χωριό μας. Να είμαι άφωνος, να είμαι αντιδήμαρχος και να παίρνω το μισθό μου ενώ δεν έρχομαι να κάνω τη δουλειά μου, να μην αναγνωρίζω την υποχρέωση του δημάρχου να ορίζει τους αντιδημάρχους και τα αντικείμενα τους.

Κάποιοι δεν συμφωνούν με αυτές τις αρχές. Να πάνε στο καλό και να έχουν καλή επιτυχία στα σχέδια τους να επαναφέρουν ληγμένες κονσέρβες. Σε αυτό το δήμο κόψαμε μεροκάματα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε γιατί δεν πηγαίνουν στις τσέπες κάποιων, πηγαίνουν σε έργα για τον τόπο. Και επειδή τα συμφέροντα είναι μεγάλα πια, θα είμαστε εδώ να προασπίζομαι τα συμφέροντα του δήμου, του λαού της δυτικής Αχαΐας. Είναι βαθιά πολιτικό το ζήτημα και υπάρχουν κάποια άβουλα πολιτικά παιδάκια που φώλιασαν και έπεσαν στα πλοκάμια επιτήδειων μη αντιλαμβανόμενοι το τι κάνουν. Ισχύει το «Πάτερ ἄφες αὐτοῖς· οὐ γάρ οἴδασι τί ποιοῦσι»». Δεν μπορούν να κατανοήσουν τι πάμε να δημιουργήσουν στον τόπο.

Σε σχέση με τη σύμπραξη με την παράταξη του κ. Στεργιόπουλου ανέφερε:

«Είναι μία προσωπικότητα αυτοδιοικητική με πολλά χρόνια αγωνιστικής πορείας. Είμαστε χαρούμενοι γιατί υπάρχει αυτή η πρόταση να αγωνιστούμε μαζί και να λύσουμε τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας. Η σύμπραξή μας είναι από τα θετικά σημεία αυτών των ημερών.  Ο λαός της δυτικής Αχαΐας έχει προβλήματα και δεν τον ακουμπούν τα παιχνίδια, οι δολοπλοκίες και οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις