Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πυροβολισμός 16χρονου από αστυνομικό: Τι έδειξε η νεκροψία

Πυροβολισμός 16χρονου από αστυνομικό: Τι...

Θρήνος στον οικισμό «Αγία Σοφία»

Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, συνέπεια του τραύματος που του προκάλεσε η σφαίρα του 34χρονου αστυνομικού, έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 16χρονου ρομά, Κώστα Φραγκούλη, η οποία διενεργήθηκε το βράδυ της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Με βάση το πόρισμα του ιατροδικαστή η σφαίρα είχε μόνο πύλη εισόδου και όχι εξόδου και χτύπησε τον 16χρονο στην αριστερή πλευρά της ινιακής χώρας του κρανίου, δηλαδή χαμηλά αριστερά στο πίσω μέρος του κεφαλιού.


 Τις επόμενες ώρες αναμένεται η απόφαση από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι ο 34χρoνος αστυνομικός, με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια να σημειώνει πως ο πελάτης του ήταν σε νόμιμη αυτοάμυνα.

«Θέλουμε να προφυλακιστεί»
 

Βαρύ το πένθος στην οικογένεια και τους συγγενείς του 16χρονου που ζητούν δικαιοσύνη για το θάνατο του 16χρονου Κώστα, με ξάδερφό του που μίλησε στην τηλεόραση του OPEN να τονίζει χαρακτηριστικά ότι «Εδώ κλαίμε όλοι, θα κινηθούμε βάσει νόμου, θέλουμε αυτός ο άνθρωπος να μπει μέσα, αυτός περιμένουν όλοι να προφυλακιστεί».

 

Στον οικισμό «Αγία Σοφία», η σορός του 16χρονου
 

Βαρύ είναι το κλίμα αυτή την ώρα στον οικισμό «Αγία Σοφία» στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όπου έφτασε η σορός του 16χρονου, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή μετά από πολυήμερη μάχη στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό του από αστυνομικό κατά τη διάρκεια της αιματηρής καταδίωξης.

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις