Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έχασε τη ζωή της σε πάρκο 60χρονη - Περαστικοί της προσέφεραν βοήθεια, αλλά εκείνη αρνούνταν

Έχασε τη ζωή της σε πάρκο 60χρονη - Περα...

Στο Βόλο

Σε πάρκο στον Βόλο εντοπίστηκε νεκρή μια 60χρονη, μια εξέλιξη που σόκαρε την τοπική κοινωνία. Επί της οδού Ορμινίου, περίοικοι είδαν, το μεσημέρι της Πέμπτης, κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσουν: τη γυναίκα να χάνει τη ζωή της. Τα αντανακλαστικά τους ήταν άμεσα, αφού κάλεσαν σε βοήθεια ενώ ήταν εν ζωή, αλλά φαίνεται πως ήταν αργά. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και βρέθηκαν αστυνομικοί από το ΑΤ Βόλου.

Στην ιστοσελίδα TheNewspaper αναφέρεται πως η γυναίκα, που περπατούσε στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας λίγο μετά τις 15:00, έχανε συνεχώς την ισορροπία της, με τους περαστικούς να προσφέρονται να την βοηθήσουν και εκείνη να αρνείται. Στη συνέχεια, η 60χρονη έφθασε έως το πάρκο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ορμινίου και Θερμοπυλών, χάνοντας ξανά την ισορροπία της και πέφτοντας με σφοδρότητα στο έδαφος.

Θαμώνες κοντινού καταστήματος προσφέρθηκαν και πάλι να την βοηθήσουν, όμως αυτή συνέχισε να αρνείται τη βοήθεια που της προσφέρθηκε.

Παρ' όλα αυτά, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για το περιστατικό. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, όμως ταν ήδη άργα, καθώς η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε και έφυγε από τη ζωή.

Κλιμάκιο του αστυνομικού τμήματος Βόλου βρέθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε και η άτυχη γυναίκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις