Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο κορωνοϊός χτύπησε το «Καλημέρα Ελλάδα»

Ο κορωνοϊός χτύπησε το «Καλημέρα Ελλάδα»

Εκτός εκπομπής Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου

Η Μαρία Αναστασοπούλου αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» την Τετάρτη και σήμερα, Πέμπτη και ο Γιώργος Παπαδάκης έμεινε εκτός στούντιο λόγω κορωνοϊού.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κατά την είσοδό της στο στούντιο την Τετάρτη, στο τεστ που κάνουν υποχρεωτικά οι συντελεστές των εκπομπών, διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και αποχώρησε. 

Ο Γιώργος Παπαδάκης, αφού της ευχήθηκε περαστικά, σχολίασε με χιούμορ το γεγονός. Όταν τον ρώτησαν οι καλεσμένοι στο πάνελ «πού είναι η Μαρία; Σε παράτησε κι έφυγε;», ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε ότι «επέστρεψε στον ΣΚΑΪ».

Ο παρουσιαστής, εξηγώντας τους λόγους απουσίας της συνεργάτιδάς του από την εκπομπή, ανέλυσε το «πρωτόκολλο» ασφαλείας που ακολουθείται στο στούντιο για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να νοσήσουν όλοι. 
Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή ξεκίνησε με την Μαρία Αναστασοπούλου σε «παράθυρο», τον Γιώργο Γρηγοριάδη και την Ηρώ Ράντου από το «Πρώτο Δελτίο» του ΑΝΤ1 να παρουσιάζουν και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη να απουσιάζει και να κάνει σε τηλεφωνική σύνδεση στον «αέρα».

Μιλώντας τηλεφωνικά στην έναρξη της εκπομπής, αφού πείραξε την Μαρία Αναστασοπούλου λέγοντας πως «Μαράκι, μαζί είμαστε και σε αυτό», ο Γιώργος Παπαδάκης ενημέρωσε πως βρισκόταν στο γραφείο του και πως εκείνη την στιγμή αποχωρούσε για το σπίτι του και ότι θα επιχειρήσει αργότερα να συνδεθεί μέσω Skype για να συμμετέχει στην παρουσίαση της εκπομπής, όπως έκανε ήδη η Μαρία Αναστασοπούλου από την έναρξη της εκπομπής της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight