Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά για πάντα»

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν θέλω να κάνω ...

«Θα ήθελα, αν τα καταφέρω όταν γεράσω, να είμαι κάπου στην Αμοργό» συμπλήρωσε ο ηθοποιός

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για άγνωστες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής.

Ο ηθοποιός, ο οποίος αυτή την περίοδο συμμετέχει σε δύο τηλεοπτικές σειρές, σκηνοθετεί δύο θεατρικές παραστάσεις και παράλληλα πραγματοποιεί και κάποιες live εμφανίσεις με τη μπάντα του, τους Polkar, μίλησε και όσα φιλοδοξεί να του φέρει το μέλλον.

Όπως αποκάλυψε, δεν είναι από εκείνους που θέλουν να γεράσουν πάνω σε μια σκηνή, αντιθέτως παρόλο που αγαπά πολύ τη δουλειά του, θα προτιμούσε, όταν πλέον δεν θα μπορεί στις να ανταποκριθεί να μετακομίσει κάπου στην Αμοργό και να απολαμβάνει τη θέα της θάλασσας.

«Θα ήθελα, αν τα καταφέρω, όταν γεράσω να είμαι κάπου στην Αμοργό και να αγναντεύω στη θάλασσα. Είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο να το πετύχεις. Δε θέλω να παίζω για πάντα. Λατρεύω τη δουλειά μου αλλά, δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω αυτή τη δουλειά για πάντα» είπε αρχικά ο ηθοποιός.


«Θα ήθελα κάποια στιγμή, όταν νιώσω ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ, ακόμα και σωματικά, να πω “ως εδώ” και μετά, το υπόλοιπο της ζωής μου να είναι κάτι άλλο. Ίσως, πιο ήσυχο. Η ζωή στην Αθήνα έχει φασαρία και η δουλειά που κάνουμε έχει φασαρία. Μου αρέσει αυτό πολύ» πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight