Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο νέος υπεραστικός σταθμός του ΚΤΕΛ Αχαΐας παίρνει την τελική του μορφή - ΦΩΤΟ

Ο νέος υπεραστικός σταθμός του ΚΤΕΛ Αχαΐ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Οι εργασίες προχωρούν παρά το συντελεστή δυσκολίας της ακρίβειας

Με το στέγαστρο να έχει τοποθετηθεί στο σύνολό του πάνω από τους πυλώνες του νέου υπεραστικού σταθμού του ΚΤΕΛ Αχαΐας, οι εγκαταστάσεις της οδού Νόρμαν αποκαλύπτονται σταδιακά. Κανείς μπορεί να διακρίνει την κεντρική υποδομή, τις διαστάσεις των χώρων στάθμευσης-αναμονής και τις θέσεις των λεωφορείων.

Σε συνδυασμό με το κτίριο το οποίο έχει ανακατασκευαστεί εσωτερικά και εξωτερικά, στόχος είναι ο νέος υπεραστικός σταθμός να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό προς χρήση.

Μιλώντας πρόσφατα στο thebest.gr o πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος, ανέφερε σχετικά με τις καθυστερήσςις που είχαν διαπιστωθεί στις εργασίες στον νέο σταθμό: «Το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο λόγω των δύσκολων καιρών που ζούμε με τις αυξήσεις, προχωράει με πιο αργούς ρυθμούς, γιατί έχουμε αύξηση και στα υλικά που χρησιμοποιούνται, σίδερα, μπετόν, τσιμέντα. Λόγω των συνθηκών δεν έχουμε εικόνα για το πότε θα ολοκληρωθεί το έργο, οι εξελίξεις μας πρόλαβαν και δεν μας επιτρέπουν να προσεγγίζουμε τον χρόνο παράδοσής του».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις