Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μερομήνια: Τι καιρό θα έχουμε τα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Μερομήνια:  Τι καιρό θα έχουμε τα Χριστο...

Δείτε το βίντεο

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έχει αρχίσει. Σύμφωνα με τα Μερομήνια, αυτό το διάστημα αναμένεται να επικρατήσουν άσχημες καιρικές συνθήκες. 

Στα Μερομήνια, αλλά και στο τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά αναφέρθηκε ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Τετάρτης (07.12.2022). Όπως είπε οι εκτιμήσεις από τα Μερομήνια ταυτίζονται με τις πρώτες προγνώσεις των μετεωρολόγων. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας αρχικά ξεκαθάρισε ότι τα Μερομήνια δεν είναι πρόγνωση για τον καιρό αλλά δείχνουν μια τάση. Όπως είπε, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, μέχρι περίπου τις 20 Δεκεμβρίου, ο καιρός αναμένεται να είναι σχετικά ήπιος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τις επόμενες όμως ημέρες, Χριστούγεννα και μέχρι την Πρωτοχρονιά, τα Μερομήνια δείχνουν κακοκαιρία για την χώρα μας. Και μάλιστα έντονη, ενδεχομένως με χιόνια. «Τα σημάδια για εκείνη την περίοδο ήταν ισχυρά» είπε ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας. 

Οι πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, μέχρι περίπου και τις 18, ο καιρός θα είναι όπως και τον Δεκέμβριο με βροχές. Υποτροπές με ψύχος θα έχουμε μετά τις 19 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα Μερομήνια. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις