Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο χρόνος αυτός μου άφησε ανατροπές και ωραία ξεκινήματα»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο χρόνος αυτός μου...

"Αναμένω ακόμα περισσότερη ισορροπία, ζεστασιά, φίλους, παρέες, τα παιδάκια μου, ωραία πράγματα και λίγες διακοπές", εξομολογείται

Περίπου ένα μήνα μετά από όταν έγινε γνωστός ο χωρισμός της, μέσα από το tlife.gr, η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις αυξημένες απαιτήσεις που έχουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πώς τις συνδυάζει με το μεγάλωμα των παιδιών της.
 
«Υπάρχει χρόνος για τα αγόρια μου, είναι ένας δύσκολος μήνας, τελειώνουν αυτές οι υποχρεώσεις και μετά τον Ιανουάριο θα έχω μόνο το σίριαλ και θα είμαι μαζί τους.

Γενικά, οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα, οπότε είναι κάτι που έχω μάθει να ζω με αυτό. Αλλά αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά τους και έχω δουλέψει πολύ γι’ αυτή τη σχέση», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη και στη συνέχεια απάντησε για αυτά που της άφησε το 2022: «Αυτός ο χρόνος μου άφησε ανατροπές, αλλαγές, πολύ ωραία ξεκινήματα, ισορροπία, αγάπη, ζεστασιά, ωραία πράγματα…».

 «Αναμένω ακόμα περισσότερη ισορροπία, ζεστασιά, φίλους, παρέες, τα παιδάκια μου, ωραία πράγματα και λίγες διακοπές. Τώρα μετά τα Χριστούγεννα θα πάρω τα παιδιά να τα πάω κάπου», δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη για το 2023 που έρχεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight