Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο βασιλιάς Κάρολος αρνήθηκε να δεχτεί τις κλήσεις του πρίγκιπα Χάρι – «Δεν είμαι τράπεζα»

Ο βασιλιάς Κάρολος αρνήθηκε να δεχτεί τι...

Έντονο το παρασκήνιο στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας

Ο βασιλιάς Κάρολος είπε στην αείμνηστη βασίλισσα «Δεν είμαι τράπεζα» όταν ρωτήθηκε γιατί δεν απαντούσε πλέον σε καμία από τις κλήσεις του πρίγκιπα Χάρι, ισχυρίστηκε μια πηγή από το Παλάτι.

Η βασίλισσα φέρεται να έχει κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να επανενώσει το γιο και πατέρα πριν από τον θάνατό της τον Σεπτέμβριο.

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο παιδιά τους, λέγεται ότι «βομβάρδισε» τη γιαγιά του με τηλεφωνήματα τους τελευταίους μήνες της ζωής της, αλλά μια πηγή είπε στη Sun ότι η Βασίλισσα ήταν «ανίκανη και απρόθυμη» να χειριστεί τα αιτήματα του Χάρι.

Όταν ρώτησε τον Κάρολο γιατί δεν απαντούσε στις κλήσεις ή στα email του Χάρι, ο γιος της φέρεται να απάντησε: «Επειδή δεν είμαι τράπεζα». Η πηγή πρόσθεσε: «Η αείμνηστη βασίλισσα ήταν πάντα χαρούμενη που μιλούσε με τον Χάρι, αλλά όταν ζήτησε χρήματα εκείνη είπε: «Γιατί δεν μιλάς στον πατέρα σου;». Ο Χάρι της είπε ότι ο Κάρολος δεν δεχόταν πλέον τις κλήσεις του».

Ο Τσαρλς φέρεται να είχε «επιμείνει» να του στείλει email ο Χάρι αντί να του τηλεφωνήσει.

«Μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του Ουίλιαμ, είχαν σταματήσει να μιλούν με τον Χάρι όταν έμαθαν για τη συμφωνία του βιβλίου του, φοβούμενοι ότι αυτό που θα συζητούσαν, θα μπορούσε να καταλήξει σε έντυπη μορφή», πρόσθεσε. «Ο Χάρι δεν είναι τόσο καλά όσο πιστεύουν οι άνθρωποι. Ήθελε λεφτά».

Αυτή η αποκάλυψη, έρχεται καθώς προέκυψαν αναφορές ότι ο Κάρολος θα έχει συνομιλίες για την κρίση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στον απόηχο του ντοκιμαντέρ του Netflix των Sussexes, το οποίο θα προβληθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν συζητήσει κατ’ ιδίαν να «προσεγγίσουν» τους συγγενείς του αφού η «αναπόφευκτη αναταραχή» γύρω από το πρότζεκτ «σβήσει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight