Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ ...

To επερχόμενο ντοκιμαντέρ για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex, είναι γεγονός!

H Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί. Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφόρησε στο Netflix το πρώτο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» που είναι αφιερωμένο στην ιστορία αγάπης του Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex.

Από τη πρώτη ματιά, το ντοκιμαντέρ που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο Δεκέμβριο, περιλαμβάνει προσωπικές φωτογραφίες από την κοινή ζωή του ζευγαριού. Μάλιστα, εκτός από στιγμές χαράς, αναμένεται να προβληθούν και όλες οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν όσο βρισκόντουσαν στο βασιλικό προσκήνιο.

Σε ένα απόσπασμα η Meghan Markle φαίνεται να σκουπίζει τα δάκρυά της και το ζευγάρι εμφανίζεται κατά τη διάρκεια μιας τεταμένης στιγμής στην τελετή της Ημέρας της Κοινοπολιτείας του 2020. Αυτή ήταν και η τελευταία τους εκδήλωση μαζί με τη βασιλική οικογένεια προτού αποχωρήσουν από τις ανώτερες βασιλικές θέσεις τους.

Επιπλέον μέσα από το teaser το ζευγάρι αποκαλύπτει και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κάνει αυτό το ντοκιμαντέρ. Όταν ρωτήθηκαν ο Harry απάντησε χαρακτηριστικά: «Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου». Στη συνέχεια καΙ η Meghan Markle έδωσε την απάντησή της:«Όταν το διακύβευμα είναι τόσο υψηλό, δεν είναι πιο λογικό να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς;»

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry υπέγραψαν για πρώτη φορά πολυετές συμβόλαιο με το Netflix τον Σεπτέμβριο του 2020. Μάλιστα, η Μeghan Markle τον Οκτώβριο σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό Variety είχε μιλήσει για το τι πρέπει να περιμένει το κοινό σχετικά με το ντοκιμαντέρ που αποτελεί μια δημιουργία της υποψήφια για Όσκαρ σκηνοθέτιδας, Λιζ Γκάρμπους. «Είναι ωραίο να μπορούμε να εμπιστευόμαστε την ιστορία μας σε κάποιον – έναν έμπειρο σκηνοθέτη του οποίου τη δουλειά θαύμαζα εδώ και καιρό. Ακόμα και αν μπορεί να μην είναι όπως θα τη λέγαμε. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που το λέμε. Εμπιστευόμαστε την ιστορία μας σε κάποιον άλλο, και αυτό σημαίνει ότι θα περάσει από το δικό του πρίσμα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ίδια.

Σε κάθε περίπτωση μετά τη προβολή του teaser εμείς ανυπομονούμε για την ημέρα προβολής του ντοκιμαντέρ. Ίσως η Μeghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry να έχουν να μας πούν πολλά παραπάνω απ’όσα φανταζόμαστε!

elle.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight