Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τηλεδιάσκεψη «Κυβερνοεπιθέσεις & στρατηγικές κυβερνοάμυνας» από το μεταπτυχιακό «Ψηφιακή Καινοτομία & Διοίκηση» του τμήματος ΔΕΤ στο Παν/μιο Πατρών

Τηλεδιάσκεψη «Κυβερνοεπιθέσεις & στρ...

Στις 7μμ

Το Πανεπιστήμιο της Πάτρας στα πλαίσια της εξωστρέφειας του ανοίγει για άλλη μια φορά την «πόρτα» του στον πολίτη της Πόλης μας.

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου2022 ώρα 7μμ θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο πλαίσιο του κύκλου προγραμματισμένων ομιλιών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Tμήματος ΔΕΤ

«ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ &ΔΙΟΙΚΗΣΗ».

Με ομιλητή τονΣ.Παπαγεωργίου,Διευθυντή της Διεύθυνσης Κυβερνοάμυνας του ΓΕΕΘΑ με το επίκαιρο θέμα των ημερών «ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΑΜΥΝΑΣ»

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά

KAI ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ OΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Λίγα λόγια για τον ομιλητή:  Ο Πλοίαρχος Σπυρίδων Παπαγεωργίου ΠΝ υπηρετεί στη Διεύθυνση Ε6 (Διεύθυνση Κυβερνοάμυνας) του ΓΕΕΘΑ ως Διευθυντής. Είναι απόφοιτος της ΣΠΗ/Υ και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από το οποίο έλαβε διδακτορικό δίπλωμα στην Επιστήμη των Υπολογιστών. Έχει σημαντική εμπειρία σε θέματα ασφαλείας πληροφοριακών συστημάτων και στην κυβερνοάμυνα. Έχειλάβει πιστοποιήσεις GIAC (Global Information Assurance Certification) στα αντικείμενα: Incident Handling, Reversing Malware, Web Application Penetration Tester, Network Penetration Tester, Firewall Analysis και Forensics. Διδάσκει, ως επισκέπτης καθηγητής, στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Τεχνοοικονομική Διοίκηση & Ασφάλεια Ψηφιακών Συστημάτων” του Πανεπιστημίου Πειραιώς, τα μαθήματα “Ψηφιακή σήμανση σε Windows λειτουργικά” και “Έλεγχος Διείσδυσης (Penetrationtesting)”. Επίσης, διοργανώνει και διδάσκει στο  σχολείο Κυβερνοάμυνας του ΓΕΕΘΑ τα αντικείμενα της Ασφάλειας και Διαχείρισης Συμβάντων Λειτουργικών Συστημάτων, καθώς και του “Ελέγχου Διείσδυσης (Pentrationtesting)”».

H ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΗΡΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις