Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Τρία περιστατικά ενδοοικογενειακής βία μέσα σε λίγες ώρες - Θύμα και ένα 5χρονο κοριτσάκι

Κρήτη: Τρία περιστατικά ενδοοικογενειακή...

Καταγγελίες για τρία περιστατικά

Καταγγελίες για ακόμη τρία περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας έγιναν στο Ηράκλειο Κρήτης, μέσα σε λίγες ώρες, με τις αστυνομικές αρχές να ερευνούν τις υποθέσεις και να έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 40χρονου που ξυλοκόπησε τη γυναίκα του, ενώ αναζητούνται δύο ακόμα άντρες. Μεταξύ των θυμάτων και ένα 5χρονο κοριτσάκι. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρε ο ιστότοπος Cretapost, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, μέσα σε λίγη ώρα, καταγγέλθηκαν και τα τρία περιστατικά.

 Η αρχή έγινε από μία 27χρονη από τη Συρία η οποία πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε πως ο εν διαστάσει σύζυγός της έδειρε την 5χρονη κόρη της.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά μία 34χρονη γυναίκα από τη Ρωσία η οποία κατήγγειλε στις αρχές ότι πρώην σύντροφός της πήγε στο σπίτι της και αφού την έβρισε άρχισε να την απειλεί.

Το τρίτο και πιο σοβαρό περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ όταν μία 47χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση του συντρόφου της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 40χρονος σύντροφός της χθες πήγε στο σπίτι της και αφού ξεκίνησε ένας καυγάς της επιτέθηκε ξυλοκοπώντας την στα χέρια και τα πόδια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις