Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηράκλειο: Με βιτριόλι η επίθεση στον 36χρονο από την πρώην σύντροφό του – Τι έδειξε το πόρισμα

Ηράκλειο: Με βιτριόλι η επίθεση στον 36χ...

Τα υλικά που υπήρχαν στο καυστικό μείγμα

Το γνωστό βιτριόλι ήταν ανάμεσα στα υλικά, που υπήρχαν στο καυστικό μείγμα, με το οποίο περιέλουσε τον 36χρονο πρώην σύντροφο της, πριν από ένα μήνα, στο Ηράκλειο η 38χρονη φίλη του, σύμφωνα με την ανάλυση της καυστικής ουσίας, που έγινε γνωστή σήμερα.

Σύμφωνα με το πόρισμα, το δείγμα υγρής ουσίας, χρώματος καφέ, από γυάλινο βάζο, προέκυψε, ότι περιείχε εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση θειικών ανιόντων, γεγονός που συνάδει με την περίπτωση το εν λόγω δείγμα να ήταν πυκνό υδατικό διάλυμα θειικού οξέος.

Το γεγονός, ότι το δείγμα της υγρής ουσίας ήταν καφέ χρώματος, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα διαλύματα θειικού οξέος είναι άχρωμα, υποδεικνύει την πιθανή ανάμειξή του με κάποιο άλλο υγρό.

Παράλληλα, οι φθορές στο τζιν παντελόνι του θύματος και η ανίχνευση εξαιρετικά υψηλών συγκεντρώσεων θειικών ανιόντων στα υδατικά εκχυλίσματα “δείχνουν” πυκνό διάλυμα θειικού οξέος, το γνωστό σε όλους μας βιτριόλι.

Υπενθυμίζεται, πως η 38χρονη είναι προφυλακισμένη μετά την επίθεση, στις φυλακές Νεάπολης, ενώ ο 36χρονος με βαρύτατα εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου έχει ξεκινήσει σειρά χειρουργείων για την αποκατάσταση της υγείας του.

πηγη: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις