Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την κοίμηση του π. Βασιλείου Δημητρόπουλου στην Παναγία Αλεξιώτισσα

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την κοίμηση...

Το Σάββατο 26/11/2022 το πρωί θα τελεστεί ετήσιο ιερό μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την κοίμηση του αγαπητού εφημερίου του ιερού ναού Παναγίας Αλεξιωτίσσης, π. Βασιλείου Δημητρόπουλου σε ηλικία 71 ετών.

Ο ιερέας που υπηρέτησε το ιερό θυσιαστήριο στον ιερό κοιμητηριακό ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης, για περισσότερα από σαράντα χρόνια, είχε νοσήσει από κορωνοϊό και κατέληξε στις 26 Νοεμβρίου 2021 ενώ η επίσης τραγική εξέλιξη ήταν πως λίγο μετά, τα Χριστούγεννα "έφυγε" νικημένος από τον κορωνοϊό & ο γιος του, π. Ιωάννης Δημητρόπουλος.

Τον δρόμο της ιεροσύνης, αξίζει να αναφερθεί πως έχουν ακολουθήσει και άλλοι δύο γιοι του πατρός Βασιλείου, ο Γεράσιμος και ο Θεμιστοκλής.

Το Σάββατο 26/11/2022 στις 9 το πρωί θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών, ετήσιο μνημόσυνο, για την ανάπαυση της ψυχής του σεβαστού και πολυαγαπημένου Ιερέα, πρωτοπρεσβύτερου Βασιλείου Ιωαν. Δημητρόπουλου.

Ο π. Βασίλειος, να προσθέσουμε πως είχε ένα πολυσχιδές έργο στην τοπική εκκλησία επί σειρά ετών, έχοντας δημιουργήσει το παρεκκλήσιο της Αγίας Άννης και το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού στην ενορία της Παναγίας Αλεξιώτισσας ενώ διοργάνωνε και πολύ ωραίες εκδρομές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις