Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τζανάκος για Πράσινο σημείο και Δημοτική Αρχή: Απαράδεκτες μεθοδεύσεις που ντροπιάζουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το ρόλο της

Τζανάκος για Πράσινο σημείο και Δημοτική...

Τι αναφέρει

Για απαράδεκτες και καταδικαστέες μεθοδεύσεις που ντροπιάζουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το ρόλο της κάνει λόγο ο Νίκος Τζανάκος, σε ανακοίνωσή του  προς τον Τύπο.

Ο κ Τζανάκος κοινοποιεί την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων (κοινή των 27 μελών της αντιπολίτευσης), σχετικά με την Ανάκληση της Απόφασης του 2021. "Απόφαση με την  οποία η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με παραπλανητικό, απαράδεκτο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και προσβλητικό για την κοινωνία τρόπο και μεθοδεύσεις, ενέπλεξε τη θέση Παλουργιά του Δήμου Παραλίας ως Πράσινο Σημείο. Στην απόφαση εξηγούνται λεπτομερώς οι λόγοι οι οποίοι ώθησαν την πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων (27 έναντι 19) να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια και συγχρόνως να ψηφίσει και να ξεκινήσουν άμεσα με νόμιμο και σωστό τρόπο οι χωροθετήσεις των πράσινων σημείων" αναφέρει.

ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ 5.4.5. ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΕΣΗ ΠΑΛΟΥΡΓΙΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.5.3.10 ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΜΟ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΕΣΗ ΠΑΛΟΥΡΓΙΑ

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΜΕΙΛ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ. Η 61 ΣΕΛΙΔΩΝ ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!

Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ. ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΤΗΣΕ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. Η 54 ΤΟΥ 2018 ΜΕΛΕΤΗ ΑΦΟΡΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ 54 ΤΟΥ 2018 ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις