Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Σε τρεις φάσεις το κύμα κακοκαιρίας - Ισχυρές βροχές και καταιγίδες- LIVE

Καιρός: Σε τρεις φάσεις το κύμα κακοκαιρ...

Η πρόγνωση Μαρουσάκη

Προ των πυλών βρίσκεται νέο κύμα κακοκαιρίας το οποίο αναμένεται να σαρώσει, σε τρεις φάσεις, τη χώρα με βροχές και καταιγίδες. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η αλλαγή του σκηνικού του καιρού, ο οποίος επηρεάζεται από ένα ψυχρό μέτωπο από την περιοχή των βορειοδυτικών Βαλκανίων το οποίο και μετατοπίζεται προς τα ανατολικά.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η παρουσία βαρομετρικού χαμηλού στην Αδριατική, θα προκαλέσει κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, ενώ τοπικές βροχές αναμένονται κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

 Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και τις νυχτερινές ώρες στη Δυτική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται από ηλεκτρική δραστηριότητα.

Live η πορεία της κακοκαιρίας
 

 
 

 

 

Έρχονται διαδοχικά κύματα κακοκαιριών σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη όπου θα έχουμε βροχές με τον μετεωρολόγο να συστήνει την προσοχή το Σαββατοκύριακο, όπου έρχεται όπως είπε μια γενικευμένε κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις