Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η Συνδικαλιστική Αλλαγή διατήρησε την εκπροσώπηση στο Υπηρεσιακό συμβούλιο του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας

Πάτρα: Η Συνδικαλιστική Αλλαγή διατήρησε...

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση της σχετικά με τις εκλογές του Υπηρεσιακού που πραγματοποιήθηκαν

Σχετικά με τις εκλογές του Υπηρεσιακού του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», εστάλη ανακοίνωση από την Συνδικαλιστική Αλλαγή που αναφέρει τα εξής:

Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε κατ΄ αρχήν όλους τους Συναδέλφους για την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τους στις Εκλογικές διαδικασίες του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ και ιδιαιτέρως εκείνους που στήριξαν το ψηφοδέλτιό μας, την ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, την παράταξή μας που μετά απ΄ αυτές τις εκλογές σαφώς βελτίωσε την θέση της σε σχέση με τις εκλογές του Σωματείου μας «Ιπποκράτης», όπου διαμορφώθηκε ένα αποτέλεσμα για λόγους που δεν είχαν να κάνουν ούτε με τα πεπραγμένα μας, ούτε για το καλύτερο του Νοσοκομείου και των Συναδέλφων Εργαζόμενων σ΄ αυτό.

Η Παράταξή μας, παρά τις υποβολιμαίες αντίξοες συνθήκες που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα,  ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ την  ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ στο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, όπως φαίνεται από τα παρακάτω σχετικά αποτελέσματα.

Εγγεγραμμένοι: 682 (727)

Ψήφισαν: 454 (488)

Άκυρα – λευκά: 20

Έγκυρα: 434 (458).

Έλαβαν:

-Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων 166 ψήφους (196), ποσοστό 38,25% (42,79), έδρες 1, εκπρόσωποι, Τακτικός: Γκουβελος, Αναπληρωματικός: Καγκελάρη.

-Συνδικαλιστική Αλλαγή 125 ψήφους (184), ποσοστό 28,80% (40,17), έδρες 1, εκπρόσωποι, Τακτικός: Μπουραλέξη, αναπληρωματικός: Μαυρίκη.

-Νυστέρι 93 ψήφους, ποσοστό 21,42%, καμία έδρα.

Ενωτική Συσπείρωση Υγειονομικών 50 ψήφους (65), ποσοστό 11,52% (14,20), καμία έδρα.

Δοθείσης της ευκαιρίας να επισημάνουμε, συνεχίζει η ανακοίνωση της Συνδικαλιστικής Αλλαγής ότι τα προαναφερόμενα αποτελέσματα, συγκρινόμενα με τα αντίστοιχα της προηγούμενης σχετικής εκλογικής διαδικασίας, αυτά που είναι σε παρένθεση, βλέπουμε ότι:

 Το κυβερνητικό ψηφοδέλτιο, η ΑΚΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΣΗ των ΔΥΝΑΜΕΩΝ του, ΟΥΤΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ, αλλά ΠΤΩΤΙΚΗ και παρά την ΣΤΗΡΙΞΗ του από τους Διοικούντες, την Νοσηλευτική Διεύθυνση και όχι μόνον και βεβαίως  παρά τα πάμπολλα ταξίματα και την τεράστια υποσχεσιολογία, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ να ξεπεράσει τα όρια της, όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί από τις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες.

  Εμείς, αν δεν υπήρχε η εκ των σπλάχνων μας, εμφάνιση του ΝΥΣΤΕΡΙΟΥ, σαφώς θα ήμασταν πάντα η πρώτη και κυρίαρχη δύναμη, που γέμιζε ελπίδα και εμπιστοσύνη σε όλους τους Συναδέλφους μας, κάτι που είναι αναγκαίο και απαραίτητο απέναντι σε αυτές τις καταστάσεις που ΟΛΟΙ βιώνουμε. Εμείς λοιπόν, η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, μετά απ΄ αυτά τα ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ και ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, για τα οποία οφείλουμε να ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ όσους συνετέλεσαν γι΄ αυτά και ιδιαιτέρως ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου μας.

Δηλώνουμε ότι παραμένουμε στις επάλξεις, στηρίζοντας παντού και πάντα όλους τους Συναδέλφους μας, που ομολογουμένως βιώνουν δύσκολες καταστάσεις, τόσο εργασιακά όσο και ιδιαιτέρως στο επίπεδο της επιβίωσης.

Ακολουθεί στη φωτ. & η σχετική σταυροδοσία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις