Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πλημμύρισαν και στη Μαγούλα- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα: Πλημμύρισαν και στη Μαγούλα- ΒΙΝΤ...

Τι καταγγέλλει αναγνώστης του thebest.gr

Προβλήματα δημιούργησε η χθεσινή νεροποντή σε διάφορες περιοχές της Πάτρας ανάμεσα στις οποίες και η Μαγούλα στο Κ. Καστρίτσι,  Όπως αναφέρει αναγνώστης του thebest.gr στην περιοχή παρατηρήθηκαν πάλι πλημμυρικά φαινόμενα. Όπως περιγράφει "Πέρυσι, σχεδόν ίδια μέρα είχαμε πάλι πλημμυρικά φαινόμενα και δεν έγινε κάτι από τους "αρμόδιους". Ο Δήμος λέει ότι ο δρόμος είναι της Περιφέρειας, η Περιφέρεια δεν εμφανίστηκε ποτέ. Το διπλανό σπίτι από εμάς όπως φαίνεται στη φωτό πλημμύρισε στο πίσω μέρος και καλέσαμε για απάντληση την Πυροσβεστική.

Υπάρχει κι άλλο σπίτι-υπόγειο από την απέναντι πλευρά του δρόμου που πλημμύρισε. Πέρυσι πάλι πλημμύρισε υπόγειο σπιτιού. Περιμένουμε κι εμείς τη σειρά μας....
Από πλευράς μου έχω ειδοποιήσει τον Δήμο τουλάχιστον να καθαρίσει το μπαζωμένο αυλάκι από την απέναντι πλευρά τουλάχιστον να μοιράζεται η ποσότητα του νερού. Ενημέρωσα ηλεκτρονικά μέσω του sense city προκειμένου να ανεβάσω και φωτογραφία με στίγμα του σημείου. Ακόμα έρχονται από τον Δήμο από 01/09/22 που είχα κάνει το αίτημα".

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις