Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Επιμελητήριο Αχαΐας στην έκθεση ΜΕAT AND GRILL

Το Επιμελητήριο Αχαΐας στην έκθεση ΜΕAT AND GRILL

Από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου

Το Επιμελητήριο Αχαίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και με την ταυτόχρονη παρουσία επιχειρήσεων από την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία θα συμμετάσχει στην έκθεση MEAT AND GRILL, η οποία πραγματοποιείται από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAL EXPO στην Αθήνα.

Πρόκειται για την συνδιοργάνωση 3 εκθεσιακών ενοτήτων. Με την ονομασία MDF EXPO, που προέρχεται από τις 3 αγορές Meat/Dairy/Frozen που αντιπροσωπεύει, η διοργάνωση του 2022 θα συγκεντρώσει τους επαγγελματίες των τροφίμων, από τον τομέα της παραγωγής, της μεταποίησης και του food service, σε ένα εκθεσιακό event με μεγάλες αξιώσεις, ουσία, χαρακτήρα και σημαντικούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πρόκειται για τους ισχυρούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας- του κρέατος & των προϊόντων του (MEAT & GRILL DAYS), της γαλακτοκομίας και τυροκομίας (DAIRY EXPO), των κατεψυγμένων τροφίμων (FROZEN FOOD) και της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας (FOOD LOGISTICS) που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο όλων αυτών των προϊόντων.

Ο επισκέπτης θα βρει λύσεις βιομηχανικού εξοπλισμού και συσκευασίας, μηχανήματα μεταποίησης τροφίμων, πρώτες ύλες, εμπόρους τροφίμων και ό,τι άλλο χρειάζεται για την επιχείρησή του

Από την Αχαία θα φιλοξενηθεί η εταιρεία μέλος του Επιμελητηρίου Αχαίας ” ΠΡΩΤΟ ΓΑΛΑ/ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΣΥΝΕΙΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ”. Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαίας εύχεται Καλή Επιτυχία!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις