Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αμερικανού συγγραφέα Κλιντ Χιλ με θέμα τα ταξίδια του με την Τζάκι Κένεντι

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αμερικανού...

Το νέο βιβλίο του 90χρονου Κλιντ Χιλ φιγουράρει στη λίστα των μπεστ σέλερ των New York Times

Το νέο βιβλίο του Αμερικανού συγγραφέα Κλιντ Χιλ - Clint Hill ξεκίνησε από ένα ξεχασμένο μαύρο μπαούλο. Ο συγγραφέας και η σύζυγός του, συνδημιουργός του βιβλίου, Λίζα ΜακΚάμπιν Χιλ καθάριζαν το γκαράζ τους, μετακινώντας κουτιά κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας του covid 19, όταν εντόπισαν τον θησαυρό των φωτογραφιών και των εγγράφων που περιείχε και ξύπνησαν αναμνήσεις από τις μέρες του Κλιντ Χιλ στον Λευκό Οίκο, που είχαν περάσει στη λήθη.

Στο σεντούκι, υπήρχαν πολλά μικροαντικείμενα με την προεδρική σφραγίδα, αλλά και χειρόγραφες σημειώσεις από τους πρώην Αμερικανούς προέδρους Τρούμαν και Αϊζενχάουερ, και δώρα από τους Κένεντι, καθώς και φωτογραφίες από ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Το νέο βιβλίο του 90χρονου σήμερα Κλιντ Χιλ που φιγουράρει στη λίστα των μπεστ σέλερ των New York Times έχει τίτλο «My Travels with Mrs. Kennedy» και κυκλοφόρησε στις 25 Οκτωβρίου 2022 και όπως διαβάσαμε, περιγράφει άγνωστες έως σήμερα ιστορίες του πρώην μυστικού πράκτορα και συγγραφέα Κλιντ Χιλ από τα ταξίδια του με την πρώην πρώτη Κυρία της Αμερικής, Jacqueline Kennedy (1929-1994) στην Ευρώπη, στην Ασία και τη Νότια Αμερική. Επίσης το ενδιαφέρον στοιχείο του βιβλίου είναι και οι κοντά 200 φωτογραφίες που περιλαμβάνει, οι περισσότερες εκ των οποίων παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

Αξίζει να προσθέσουμε πως ο Κλιντ ή Κλίντον Χιλ που κατάγεται από τη Βόρεια Ντακότα, είχε γράψει πριν από δέκα χρόνια, το 2012, το βιβλίο "Mrs Kennedy and Me".

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture