Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τέσσερα τραυματισμένα άτομα, περιμένουν μέρες να φτιαχτεί το χειρουργικό κρεβάτι και σήμερα ενημερώθηκαν ότι θα πάνε... αλλού

Πάτρα: Τέσσερα τραυματισμένα άτομα, περι...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Ανάμεσά τους και ένα παιδί ετών 23 που τραυματίστηκε σε τροχαίο και η μητέρα του οποίου βρίσκεται σε απόγνωση, έχοντας ήδη χάσει ένα παιδί.

Τέσσερα άτομα που έχουν τραυματιστεί και χρήζουν άμεσης χειρουργικής επέμβασης καθώς όσο περνούν οι μέρες το πρόβλημά τους επιδεινώνεται, βρίσκονται σε αναμονή για χειρουργείο στην Ορθοπεδική Κλινική στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας από την περασμένη Τρίτη και την περασμένη Πέμπτη, οπότε και εισήχθησαν αντίστοιχα στο νοσοκομείο, χωρίς να βλέπουν φως στο ορίζοντα.

Ανάμεσά τους και ένα παιδί ετών 23 που τραυματίστηκε σε τροχαίο και η μητέρα του οποίου βρίσκεται σε απόγνωση, έχοντας ήδη χάσει ένα παιδί. Όπως λένε στο thebest.gr οι συγγενείς των ασθενών, λάμβαναν από την πρώτη ημέρα διαβεβαιώσεις ότι το πρόβλημα με την καθυστέρηση στα χειρουργεία οφείλεται σε βλάβη στο χειρουργικό κρεβάτι η οποία αναμενόταν να επιλυθεί από μέρα σε μέρα.

Παρά το γεγονός ωστόσο ότι είχε δοθεί ως τερματική ημερομηνία η σημερινή, οι συγγενείς των ασθενών ενημερώθηκαν πριν από λίγη ώρα ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει το χειρουργικό κρεβάτι καθώς λείπουν ανταλλακτικά, με αποτέλεσμα να αναζητούνται άλλα νοσοκομεία στα οποία θα μεταφερθούν οι ασθενείς προκειμένου να χειρουργηθούν!

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση και εύλογη διαμαρτυρία από την πλευρά των συγγενών των ασθενών. «Είναι δυνατόν να περιμένουμε τόσες μέρες και στο τέλος να μας λένε ότι θα πάμε σε άλλα νοσοκομεία να χειρουργήσουμε τους ανθρώπους μας που περιμένουν τόσες μέρες;» λένε στο thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις