Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέλος οι φάρσες για «βόμβα» στην Κρήτη μετά την άρση απορρήτου που ζήτησε η ΕΛ.ΑΣ.

Τέλος οι φάρσες για «βόμβα» στην Κρήτη μ...

Η δράση των φαρσέρ

Τέλος μπήκε στις τηλεφωνικές φάρσες για «βόμβα» επιτήδειων που σκορούσαν τον πανικό επί τρεις συνεχόμενες ημέρες σε επιχειρήσεις στην Κρήτη.

Σε διάστημα μόλις 3 ημερών, από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου, είχαν καταγραφεί 14 τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας σε κτίρια, σε Χανιά και Ηράκλειο, με την αστυνομία να προχωρά σε συνεχής εκκενώσεις επιχειρήσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με το neakriti.gr, η αστυνομία έχει ζητήσει ήδη από τις τηλεφωνικές εταιρίες της κάθε επιχείρησης το αρχείο των κλήσεων, ώστε να ερευνήσει τα τηλεφωνήματα κατά τις επίμαχες ημέρες και ώρες, προκειμένου να εντοπιστεί το τηλέφωνο του δράστη.

Κάτι που όπως φαίνεται, τρομοκράτησε τους επίδοξους φαρσέρ, που το διασκέδαζαν με τον πανικό του κόσμου!

Η δράση των φαρσέρ στην Κρήτη
Οι άγνωστοι είχαν «αδυναμία» στα σούπερ μάρκετ, αλλά από τη λίστα τους δεν έλειψαν τα ταχυφαγεία, τα πολυκαταστήματα, καθώς και το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανιών και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Ηράκλειο.

Το μοτίβο που ακολουθούσαν ήταν πανομοιότυπο. Στο τηλέφωνο ακουγόταν μια γυναικεία φωνή πάντα σε ηχογραφημένο μήνυμα, η οποία προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας δίνοντας κάθε φορά διαφορετικό χρόνο εκκένωσης του κτηρίου.

Η αστυνομία βρισκόταν επί ποδός το διάστημα αυτό καθώς οι δράστες έκανα απανωτά τα τηλεφωνήματα με διαφορά λίγης ώρας, χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου, όπου μέσα σε μισή ώρα έκαναν 5 κλήσεις.


Η αστυνομία έσπευδε στο κτήριο που είχε δεχθεί το τηλεφώνημα επιστρατεύοντας αστυνομικούς και σκυλιά για τον εντοπισμό του εκρηκτικού μηχανισμού, ενώ οι εργαζόμενοι και οι πελάτες ήταν σε κατάσταση σοκ!

Οι κακόγουστες αυτές φάρσες είχαν εφιάλτης της ΕΛ.ΑΣ., η οποία ερευνά την υπόθεση μέχρι και σήμερα προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες.

Η υπόθεση βρίσκεται στη διαδικασία προανάκρισης

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις