Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πρόταση του Μαρκέτου Γρηγόρη από την Ώρα Πατρών

Πρόταση του Μαρκέτου Γρηγόρη από την Ώρα Πατρών

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωνικού Οργανισμού

Στην τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πάτρας υπήρχε θέμα: '"Λήψη απόφασης για την διενέργεια έρευνας αγοράς για την σύνταξη ενδεικτικού προϋπολογισμού προμήθειας τροφίμων με την διαδικασία του ανοικτού διαγωνισμού ή της κατεπείγουσας προμήθειας τροφίμων χωρίς προηγούμενη δημοσίευση ή της απευθείας ανάθεσης ειδών ζαχαροπλαστείου κατά παρέκκλιση, για τις ανάγκες των δομών του Κ.Ο.ΔΗ.Π για το έτος 2022-23, χωρίς να προκύπτει υπαιτιότητα του ΚΟΔΗΠ''.


Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, εκπρόσωπος της ''ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ'' Γρηγόρης Μαρκέτος έπειτα από επικοινωνία του με τον επικεφαλής της παράταξης Γιώργο Ρώρο, πρότεινε να μην απευθυνθεί ο Δήμος μόνο σε παλαιότερους ενδιαφερόμενους (δηλαδή απευθείας αναθέσεις), αλλά στον φορέα που εκπροσωπούνται Εμπορικό Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών και αυτός με την σειρά του, να ενημερώσει όλα τα μέλη του. Τόνισε ότι θα κάνουμε πράξη τις αρχές της ηθικής και της διαφάνειας και παράλληλα θα είναι ένα άνοιγμα του Δήμου στην κοινωνία της Πάτρας.
Με την άποψη αυτή συμφώνησαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Πείστηκε και συμφώνησε ο πρόεδρος του Οργανισμού.


Θεωρούμε ότι η απόφαση σπάει κατεστημένες αντιλήψεις δημιουργεί νέους κώδικες δεοντολογίας και παράλληλα συμβαδίζει με την Προοδευτική αντίληψη την οποία δεν φτάνει να επικαλούμαστε αλλά πρέπει να την εφαρμόζουμε. Ο εμπορικός και επαγγελματικός κόσμος ας βοηθήσει όταν θα έχει την επίσημη ενημέρωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις