Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σκότωσε με τόξο τον γείτονά του επειδή δεν έκανε ησυχία

Σκότωσε με τόξο τον γείτονά του επειδή δ...

Για έγκλημα με ρατσιστικά κίνητρα κάνουν λόγο οι αρχές η οποίες τον συνέλαβαν για ανθρωποκτονία

Ένας 63χρονος Ιταλός σκότωσε με τόξο έναν 41χρονο Περουβιανό που έμεινε στην γειτονιά του, επειδή ενοχλήθηκε από τη φασαρία που έκανε. Για έγκλημα με ρατσιστικά κίνητρα κάνουν λόγο οι αρχές η οποίες τον συνέλαβαν για ανθρωποκτονία.

«Παρανοϊκή αντίδραση»
 Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ansa επικαλούμενο την εισαγγελία της Γένοβας, ο Χαβιέ Αλφρέδο Ρομέρο Μιράντα, ένας 41χρονος εργάτης, γιόρταζε το απόγευμα της Τρίτης τη γέννηση του γιου του, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από βέλος που έριξε ο τοξοβόλος από το παράθυρο του σπιτιού του.

 Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 63χρονος είχε καταφερθεί νωρίτερα με ρατσιστικά σχόλια σε βάρος του θύματος και ενός φίλου του, επίσης περουβιανής καταγωγής.

 Ο Σκάλκο υποστήριξε ότι ενοχλήθηκε από τη φασαρία που έκαναν οι δύο Περουβιανοί, από τους οποίους ζήτησε επανειλημμένως να κάνουν ησυχία, αλλά εκείνοι απάντησαν με προσβολές και ρίψεις αντικειμένων.

 Το θύμα, βαριά τραυματισμένο, υπέκυψε στα τραύματά του μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

 Ο δήμαρχος της Γένοβας, Τζιοβάνι Τότι, καταδίκασε την πράξη ενός «παρανοϊκού». «Κανένα πάρτι, καμιά φασαρία ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση δεν μπορεί να δικαιολογήσει μια τέτοια αντίδραση», τόνισε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις