Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ: Η Κυβερνητική κρίση χτυπάει και το κολυμβητήριο "Α. ΠΕΠΑΝΟΣ"

 Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ: Η Κυβερνητική κ...

Ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού αναφορικά με τα προβλήματα στο κολυμβητήριο «Α. ΠΕΠΑΝΟΣ»

Το Τμήμα Αθλητισμού της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καταγγέλλει στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας, την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Κολυμβητήριο ‘’Α. ΠΕΠΑΝΟΣ’’. Σε ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Κυβερνητική αδιαφορία, μέσα στον ορυμαγδό των πολιτικών ατοπημάτων, χτύπησε και το κολυμβητήριο Πάτρας ‘’Α. ΠΕΠΑΝΟΣ’’ που δεν έχει χρήματα να ζεστάνει επαρκώς το νερό της πισίνας!

Στις 22 Οκτώβρη, στον αγώνα Υδατοσφαίρισης ΝΕΠ-Ολυμπιακού, επισημάνθηκε το πρόβλημα με την χαμηλή θερμοκρασία του νερού, γεγονός απαγορευτικό για αγώνα πρωταθλήματος, πρόβλημα που προϋπήρχε επί ένα τρίμηνο ΧΩΡΙΣ αντιμετώπιση!

Η Αθλητική Ηγεσία ωστόσο, ΔΕΝ συγκινήθηκε ούτε μετά το πρόβλημα, ώστε να χρηματοδοτηθεί το ΠΕΑΚ με τις αναγκαίες πιστώσεις για την προμήθεια αερίου για να έχει το νερό της πισίνας την απαιτούμενη θερμοκρασία για να αθλούνται με ασφάλεια οι αθλητές κολύμβησης και υδατοσφαίρισης. Το πρόβλημα χαμηλής θερμοκρασίας του νερού ακόμη παραμένει!

Η αδιαφορία της Αθλητικής Ηγεσίας είναι πασίδηλη κι αυτό φαίνεται από τις πρόσφατες δηλώσεις και του Προέδρου του ΠΕΑΚ ‘’Δεν έχουμε άλλα χρήματα’’ αλλά και ότι ‘’από την Άνοιξη του2022 έχει κατατεθεί αίτημα στην ΓΓΑ για έκτακτη επιχορήγηση 100.000 ευρώ…’’ που δείχνει πώς η ΓΓΑ ΔΕΝ επιχορήγησε έγκαιρα το ΠΕΑΚ με το ποσό που ήταν αναγκαίο, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα λειτουργίας της πισίνας στο ‘’Α. ΠΕΠΑΝΟΣ’’.

Παράλληλα ανακύπτει κι ένα ερώτημα: Το διάστημα της Πανδημίας που το Κολυμβητήριο είχε αναστείλει την λειτουργία του, η ΓΓΑ το χρηματοδοτούσε με τις αναγκαίες, για την λειτουργία του, πιστώσεις;

Αν ΟΧΙ, τότε η ευθύνη είναι ακέραια της ΓΓΑ .

Αν ΝΑΙ, τότε πρέπει να εξηγηθεί που διατέθηκαν αυτά τα χρήματα που ΔΕΝ χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά αερίου για το ζέσταμα του νερού της πισίνας.

Και στην μια και στην άλλη περίπτωση, ο Αθλητικός κόσμος της Πάτρας και ειδικά του υγρού στίβου, περιμένει υπεύθυνη απάντηση και άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, διότι όλοι γνωρίζουν πώς οι χαμηλές θερμοκρασίες του νερού στις πισίνες, αποτελούν σοβαρό παράγοντα τραυματισμού των αθλουμένων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις