Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: «Μου ήταν πολύ δύσκολο, δεν είχα ξαναγυρίσει κάτι τόσο βίαιο»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: «Μ...

Δείτε όλα όσα είπε

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα έδωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος μίλησε, φυσικά, για το Maestro και έκανε ειδική αναφορά στη βία του δεύτερου επεισοδίου.

«Όταν ξεκίνησα να γράφω το Maestro ήθελα να καταπιαστώ με γεγονότα πιο σκληρά. Έπρεπε να δείξω έστω και για λίγο τις σκηνές ωμά. Μου ήταν πολύ δύσκολο το δεύτερο επεισόδιο, δεν είχα ξαναγυρίσει κάτι τόσο βίαιο. Την ώρα που τελειώσαμε το γύρισμα του 2ου επεισοδίου, υπήρχε απόλυτη ησυχία και ακούγεται να λέει κάποιος “εμάς Παπακαλιάτη μας είπαν να γυρίσουμε, όχι Οικονομίδη”», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε στη συνέχεια: «Από μικρός θυμάμαι να γράφω ιστορίες και να παίζω όλους τους ρόλους. Μικρός έλεγα ψέματα άνευ λόγου. Δεν ένιωθα διαφορετικός, αν και από τα 15 μου είχα τελείως διαφορετική καθημερινότητα από τα υπόλοιπα παιδιά. Είχα γράψει το πρώτο μου σίριαλ “Η ζωή μας μια βόλτα” με πολλές διαφορετικές εκδοχές μέχρι να βρω το θάρρος να χτυπήσω τις πόρτες των καναλιών.

Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι ήταν ένα διαβατήριο για μένα ώστε να κάνω πράγματα που ήθελα. Η επιμονή και η εμμονή που είχα με τη δουλειά μου σίγουρα βοήθησε. Το πρώτο επεισόδιο που συμμετείχα τηλεοπτικά ήταν στους “Απαράδεκτους” και το είδα με δύο κολλητούς μου…πήγαινα σχολείο ακόμα και από την αγωνία μου είχα γράψει όλα τα λόγια μου σε σκονάκι και αυτό φαίνεται και σε μία σκηνή».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέφερε στη συνέχεια: «Το Αν ήταν η πιο προσωπική μου δουλειά και βγήκε εύκολα. Ουσιαστικά ήταν όλες οι αγωνίες ενός άντρα μεταξύ 35 και 40 ετών. Δεν με απασχολούν τα νούμερα αλλά με αφορά τι θα πει ο κόσμος. Δεν θέλω καθόλου την καψούρα που είσαι στα πατώματα. Το “Από ‘δω και πέρα” είναι η ταινία που θέλω να κάνω μετά το Maestro. O πρωταγωνιστής θα είναι ένα παιδάκι 7 χρονών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight