Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο αλλοτινός «Χάρι Πότερ» Ντάνιελ Ράντκλιφ διέψευσε τις φήμες ότι θα παίξει τον Wolverine

Ο αλλοτινός «Χάρι Πότερ» Ντάνιελ Ράντκλι...

Μάλιστα παραδέχτηκε πως είναι καθαρά μια φήμη την οποία άρχισε ο ίδιος κατά την περιοδεία μιας ταινίας

Ο αλλοτινός «Χάρι Πότερ» της μεγάλης οθόνης, Ντάνιελ Ράντκλιφ στα 33 του χρόνια σήμερα, διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει να υποδυθεί τον ρόλο του υπερήρωα Wolverine.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ γνωρίζει πολύ καλά από τις ταινίες franchise και τον χρόνο που χρειάζεται κάποιος ηθοποιός για να αφιερώσει από την ζωή του. Και το «Χάρι Πότερ» ήταν ένα αρκετά καλό μάθημα, τόσο μάλιστα που ο ίδιος φαίνεται πως θα σκεφτεί και μια και δυο φορές παραπάνω. Ειδικά μάλιστα όταν μιλάμε για ένα franchise όπως το σύμπαν της Μάρβελ, όπως έγραψε το flix.gr.

Μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό GQ ο Ράντκλιφ που φέτος τον είδαμε σε ρόλο κακού, στην επιτυχημένη εμπορικά, εξωτική περιπέτεια «The Lost City» με την Σάντρα Μπούλοκ και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ (παίχθηκε την περασμένη άνοιξη και στην Πάτρα), μίλησε για τις φήμες που ακούγονται εδώ και καιρό πως θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Wolverine στην επερχόμενη νέα ταινία «X-Men», με τον ίδιο να τις διαψεύδει λέγοντας πως φταίει εκείνος εξ αρχής που άρχισε όλη αυτή η «φιλολογία».

«Είναι καθαρά μια φήμη την οποία άρχισα κατά την περιοδεία μιας ταινίας. Λέω κάτι και μετά περιστασιακά βαριέμαι να απαντάω με αυτόν τον τρόπο, οπότε λέω κάτι διαφορετικό και αυτό την πυροδοτεί ξανά. Δεν πρέπει να ανοίγω ποτέ το στόμα μου. Απλώς δεν θέλω ποτέ να εγκλωβιστώ σε κάτι που δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να αγαπήσω το ίδιο όλη την ώρα», δήλωσε ο Ράντκλιφ.

Ο Daniel Radcliffe είναι γεγονός πως μετά τις ταινίες Χάρι Πότερ που του χάρισαν μεγάλη δόξα και αναγνωρισιμότητα προσπαθεί να ακολουθήσει μια διαφορετική πορεία στην καριέρα του. Έχει παίξει και σε ταινίες τρόμου ενώ φροντίζει να πειραματίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο με διάφορους ρόλους, όπως τελευταία ως Weird Al Γιάνκοβιτς στην βιογραφική ταινία του κωμικού/τραγουδιστή με τίτλο «Weird: The Al Yankovic Story» για λογαριασμό της πλατφόρμας Roku.

Όσο αφορά στον Wolverine, ο σούπερ σταρ Χιου Τζάκμαν που έχει κάνει το υπερήρωα με τις ατσάλινες λεπίδες στα χέρια εδώ και περισσότερα από είκοσι χρόνια ομολογουμένως υποδειγματικά, επιστρέφει για άλλη μια, τελευταία, φορά στον ρόλο πρωταγωνιστώντας δίπλα στον Ράιαν Ρείνολντς στο «Deadpool 3» το 2024, με το μέλλον του να παραμένει ακόμα άγνωστο.

Ο Χιου Τζάκμαν εντυπωσιακός ως Wolverine.

Ο Χιου Τζάκμαν εντυπωσιακός ως Wolverine.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight