Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ελένη Ουζουνίδου μίλησε για τον Πάνο Νάτση στην εκπομπή του Αρναούτογλου

Η Ελένη Ουζουνίδου μίλησε για τον Πάνο Ν...

Όπως είπε, ήταν "σοκαριστικό, δεν έχουμε συνέλθει ακόμα. Ο Πάνος ήταν ένα εξαιρετικό πλάσμα, χιούμορ, γλύκα, ευγένεια, ένα υπέροχο παιδί"

H υπέροχη και πολύ ευγενής ηθοποιός Ελένη Ουζουνίδου που παίζει φέτος στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος» ενώ εμφανίζεται και στα «Νούμερα», την μουσική σειρά του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ1, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show το βράδυ της Τρίτης 25/10 και ομολογουμένως ήταν απολαυστική. Μίλησε για όλα ενώ σε κάποια στιγμή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της παρουσίασε 8 γλυκά, τα 4 εκ των οποίων δεν ήταν ακριβώς γλυκά καθώς είχαν ταραμά, τζατζίκι, κ.α. Ωστόσο το αστείο ήταν πως δοκιμάζοντας τα, οι δυο τους δεν μπόρεσαν να διακρίνουν ποια ήταν τα κανονικά γλυκά και ποια τα "πειραγμένα" χαρίζοντας γέλιο στους τηλεθεατές.

Σε άλλη στιγμή της εκπομπής η γλυκιά Ελένη Ουζουνίδου που την είχαμε δει και στη σειρά «Αστέρας Ραχούλας», μίλησε για την τραγική απώλεια του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση τον περασμένο Ιανουάριο, με τον οποίο είχε συμπρωταγωνιστήσει στην σειρά σε σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες» που επίσης προβάλλεται στον ΑΝΤ1 με πολύ θετικά σχόλια.

«Στις “Σέρρες” έκανα την Ευτυχία, τη μαμά του Πάνου Νάτση. Σοκαριστικό, δεν έχουμε συνέλθει ακόμα με την είδηση του τροχαίου και το θάνατο του. Ήταν ένα εξαιρετικό πλάσμα. Χιούμορ, γλύκα, ευγένεια, ένα υπέροχο παιδί. Γνωριζόμασταν από τον “Αστέρα Ραχούλας”, ήταν το πρώτο μας σίριαλ» ανέφερε αρχικά η Ελένη Ουζουνίδου. «Από τότε συναντιόμασταν συχνά πυκνά. Ξαναβρεθήκαμε πέρυσι για να κάνουμε τα γυρίσματα και μετά αυτό το σοκαριστικό γεγονός» πρόσθεσε συγκινημένη η Ελένη Ουζουνίδου, όπως είδαμε στην ανάρτηση του zappit.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight