Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συγκίνηση και θετικά σχόλια για τις "Σέρρες" του Γιώργου Καπουτζίδη όπου παίζει και η Πατρινή Λένα Δροσάκη

Συγκίνηση και θετικά σχόλια για τις &quo...

Η σειρά ξεκίνησε να παίζεται στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 το βράδυ

Στο κανάλι του ΑΝΤ1 προβλήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2022 στην prime time ζώνη και με ισχυρό ανταγωνισμό από τα άλλα κανάλια, τα δύο πρώτα επεισόδια της κοινωνικής σειράς "Σέρρες" σε σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη αφήνοντας πραγματικά πολύ θετικές εντυπώσεις, γεγονός που καταγράφηκε στα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως στο twitter.

Η απόφαση του ΑΝΤ1 να προβάλλει τη συγκεκριμένη σειρά που αρχικά παίχθηκε στην πλατφόρμα του καναλιού ΑΝΤ1+, είναι σωστή.  Μάλιστα πέρα από τα κοινωνικά μηνύματα της σειράς, τις καλές ερμηνείες των ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Πατρινή Λένα Δροσάκη σε κόντρα ρόλο, μίας «ψωνισμένης» influencer που κάνει καριέρα στη μόδα, στην τηλεόραση & ανεβάζοντας βιντεάκια στο ίντερνετ, το ιδιαίτερο στοιχείο της σειράς αυτής είναι η παρουσία του αδικοχαμένου, νέου ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου σε ηλικία μόλις 31 ετών, λίγο μάλιστα αφότου είχαν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα της συγκεκριμένης σειράς.

Η σειρά πραγματεύεται την ιδιαίτερη σχέση ενός πατέρα με το γιο του. Ο Οδυσσέας (Πάνος Νάτσης), ο οποίος ζει στην Αθήνα, χρειάζεται να μείνει στη γενέτειρά του, στις Σέρρες, λόγω ενός δυσάρεστου γεγονότος και συγκεκριμένα του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του, ένα μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο που τον κάνει να χάσει την ισορροπία του και να χτυπήσει με συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο Οδυσσέας είχε επιστρέψει στις Σέρρες από την Αθήνα για το 40ήμερο μνημόσυνο της μητέρας του.

Από πλευράς τηλεθέασης όπως διαβάσαμε, η σειρά «Σέρρες» δεν τα πήγε άσχημα. Στο σύνολο των θεατών η νέα αυτή σειρά που βγήκε και χωρίς ιδιαίτερη διαφήμιση στον αέρα, σημείωσαν 11,9% στο σύνολο και 13,3% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, το πιο φανατικό κοινό της σειράς ήταν οι άνδρες και οι γυναίκες 15-24 ετών με 17,3% και 18,6%.

Τη συγκεκριμένη ώρα μετάδοσης (περίπου) πρώτο στη ζώνη ήταν το "Μαύρο Ρόδο" του MEGA με 27,4% και 21,3% σε σύνολο και δυναμικό κοινό αντιστοίχως. Το «Μαύρο Ρόδο» που έχει & αναφορές στην Πάτρα και κάποια φευγαλέα πλάνα από ψηλά, έχει όντως πιάσει τον παλμό του μεγάλου κοινού καθώς η ιστορία της νεαρής καλόγριας Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) και του νεαρού μηχανικού από την Πάτρα, Πέτρου Καστρινού (Μιχαήλ Ταμπακάκης) έχει το ενδιαφέρον της. Οι "Σέρρες" συναντήθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα και για 45 λεπτά με τον εξαιρετικά δημοφιλή "Σασμό" του Alpha, ο οποίος παρέμεινε το κορυφαίο σε απήχηση πρόγραμμα με 27,8% και 27,6%.

Στις «Σέρρες» που αδημονούμε να δούμε τη συνέχεια, συμμετέχει και η ηθοποιός Μαριλού Κατσαφάδου, η οποία πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;» επίσης του ΑΝΤ1. Τη σκηνοθεσία της σειράς «Σέρρες» υπογράφει ο Σταμάτης Πατρώνης.

Εκτός του υπέροχου Πάνου Νάτση, παίζουν ο Γιώργος Γάλλος στο ρόλο του πατέρα, η Λένα Δροσάκη, η Γιούλη Τσαγκαράκη, ο Γιώργος Βουβάκης, ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής, η Λουίζα Πυριόχου και η εξαιρετική Ελένη Ουζουνίδου στο ρόλο της μητέρας του Οδυσσέα.

Ένα από τα σχόλια στο twitter ανέφερε τα εξής:

"Υπέροχη σειρά!!! Ένα ακόμη μπράβο στον Γιώργο Καπουτζίδη!! Φοβερή γραφή με ωραία λόγια κ αληθινά!! Συγχαρητήρια!! Πολύ θα θέλαμε κ ένα βιβλίο από εκείνον! Ο Νάτσης κ ο Γάλλος εκπληκτικοί!! Βρε Πάνο, έφυγες πολύ νωρίς".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight