Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Πολλοί φιλότεχνοι στο opening της έκθεσης "Γραφή και Ανάγνωση ΙΙ" στον χώρο πολιτισμού Tatiana Dimou

Πάτρα: Πολλοί φιλότεχνοι στο opening της...

Στην έκθεση συμμετέχουν οι Γιώργος Γυπαράκης, Κώστας Χριστόπουλος & οι Σοφία Ροζάκη, Στέφανος Ρόκος – Οι δύο τελευταίοι παραβρέθηκαν & στην βραδιά της έναρξης της έκθεσης

Το περασμένο Σάββατο 22/10/2022 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση στο κοινό, το opening της νέας εκθεσιακής περιόδου στον χώρο σύγχρονου πολιτισμού “Tatiana Dimou ”, στην οδό Τσαμαδού 24, στην Πάτρα με μια ομαδική έκθεση σε συνεργασία με την γνωστή γκαλερί Ζουμπουλάκη στην Αθήνα.

Στην έκθεση «Γραφή και Ανάγνωση ΙI» συμμετέχουν οι: Γιώργος Γυπαράκης, Σοφία Ροζάκη, Στέφανος Ρόκος και Κώστας Χριστόπουλος.

Οι τέσσερις καλλιτέχνες συνυπάρχουν συνδυαστικά για πρώτη φορά, έχοντας ως συνεκτικό στοιχείο την σχεδόν «εμμονική» τους ενασχόληση με την λεπτομέρεια στην εικαστική τους αφήγηση.

Ο Στέφανος Ρόκος και η Σοφία Ροζάκη παραβρέθηκαν στην έναρξη της έκθεσης, μοιράστηκαν κάποιες σκέψεις γύρω από το έργο τους και συνομίλησαν με τους επισκέπτες.

Μικροί και μεγάλοι επισκέφθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης, σε ένα κλίμα ευχάριστης γνωριμίας και επαφής με την τέχνη στην πόλη.

Η έκθεση θα φιλοξενείται στον χώρο μέχρι 29 Νοεμβρίου, και το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά, σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας της γκαλερί.

Την επιμέλεια της έκθεσης των Γιώργου Γυπαράκη, Σοφίας Ροζάκη, Στέφανου Ρόκου και Κώστας Χριστόπουλου, έχει ο εικαστικός Κλεομένης Κωστόπουλος.

Φωτογραφίες: Θάνος Σερέτης.

Η διάρκεια της έκθεσης είναι: 22 Οκτωβρίου - 29 Νοεμβρίου 2022.

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο:  9:00 – 14:30

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 9:00 – 14:00 | 18:00 – 21:00.

Κυριακή: Κλειστά

Είσοδος: Ελεύθερη.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας/Ραντεβού: +30 694 671 8172 και +30 261 400 2113

Διεύθυνση: Τσαμαδού 24, 26222 Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture