Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηράκλειο: Αλλάζει γραμμή η 38χρονη και δεν σκοπεύει να παραδοθεί

Ηράκλειο: Αλλάζει γραμμή η 38χρονη και δ...

Επίθεση με καυστικό υγρό σε 26ΧΡΟΝΟ

Η επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, κρατά ανάστατο το Ηράκλειο. Η γυναίκα πίσω από την επίθεση αποφάσισε να μην παραδοθεί…

Η 38χρονη αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες  να μην παραδοθεί για την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο που κάποτε παντρεύτηκε. Η καταζητούμενη γυναίκα δηλώνει πως φοβάται για τη ζωή της. Εμφανίζεται πεπεισμένη ότι θα καταλήξει στη φυλακή και εκεί όπως πιστεύει, η οικογένεια του άλλοτε συζύγου της, θα βάλει ανθρώπους να την σκοτώσουν. Έτσι συνεχίζει να κρύβεται, με τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί να δηλώνει άγνοια για το μέρος που βρίσκεται η πελάτισσά του.

Σήμερα η δικογραφία έφτασε στην Εισαγγελία Ηρακλείου και ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 38χρονης ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της 38χρονης, που ακόμη δεν έχει εμφανιστεί στις Αρχές παρά την παρέλευση τα μεσάνυχτα του αυτόφωρου.

“Δεν ξέρω ούτε εγώ που βρίσκεται” λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος της 38χρονης που τα ξημερώματα του Σαββάτου επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, σε ξενοδοχείο, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα ο Μάνος Δρακωνάκης, αναφέρει: “Δεν γνωρίζω πότε θα παραδοθεί. Έχω έρθει σε μια επικοινωνία μαζί της, ήταν όμως λειψή γιατί δεν έγινε όπως έπρεπε να γίνει, δεν έχει τηλέφωνο που να μπορώ να μιλήσω μαζί της”.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η 38χρονη φοβάται για τυχόν αντίποινα από την άλλη πλευρά, “φοβάται για τη σωματική της ακεραιότητα, δεν φοβάται την αστυνομία, πρέπει η παράδοση να γίνει υπό τις σωστές συνθήκες”.

Νωρίτερα, η 38χρονη σε επικοινωνία της με το newsit.gr ισχυρίστηκε ότι μέσα στην ημέρα (24.10.2022) θα παραδοθεί. Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στο Ηράκλειο όπως μας είπε, αφού μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό πήρε τηλέφωνο έναν φίλο της και πήγε και την πήρε. “Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου, αφού απομακρύνθηκα αρκετά από το ξενοδοχείο. Δεν του είπα τι έχει γίνει, δεν ήξερε τίποτα και με μετέφερε σε άλλη πόλη και από εκεί σε άλλη πόλη στην οποία βρίσκομαι τώρα” είπε.

Την ίδια ώρα, κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 36χρονου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, σε ειδική μονάδα αποκατάστασης εγκαυμάτων. 

«Υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας προστατεύει την 38χρονη», υποστήριξε, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega ο δικηγόρος του 36χρονου, Αλέξης Κουγιας. «Έχει γελοιοποιήσει την αστυνομία της Κρήτης», είπε και πρόσθεσε πως η 38χρονη είναι μια σκληρή γυναίκα που προέρχεται από ισχυρή οικογένεια.

«Μία γυναίκα που έχει το θάρρος; Την προσωπικότητα; Το θράσος; Να βγαίνει στην τηλεόραση και να γελοιοποιεί την αστυνομία της Κρήτης, να μην μπορούν να τη συλλάβουν και να μη φοβάται τίποτα, να ισχυρίζεται αυτά που ισχυρίζεται για να έχει υπερασπιστική άμυνα, καταλαβαίνετε ότι δεν γίνεται πιστευτή», πρόσθεσε ο γνωστός ποινικολόγος.

Μιλώντας στο newsit.gr, η 38χρονη ισχυρίζεται ότι έκανε την επίθεση με καυστικό υγρό γιατί «θόλωσε». «Το οξύ το προμηθεύτηκα νόμιμα από το ίντερνετ για να το έχω μαζί μου ως μέτρο προστασίας. Οι άνθρωποι που με απειλούν και τους έχω μηνύσει στο παρελθόν για απειλές και ξυλοδαρμούς, κυκλοφορούν με όπλα στη μέση τους, τα οποία επιδεικνύουν με έπαρση. Σκέφτηκα να έχω το οξύ πάνω μου, γιατί έχω και 2 παιδιά, ως μέτρο προστασίας, όπως κάποιος κουβαλάει σπρέι πιπεριού. Το χρησιμοποίησα γιατί ήρθα σε αδιέξοδο.

Δεν μπορώ να περιγράψω τι έγινε εκείνο το βράδυ. Δεν είμαι περήφανη για αυτή την πράξη μου, αλλά καμία φορά όταν έχεις υποστεί ανελέητη βία και συνεχίζεται αυτό, θολώνεις. Υπήρξε και εξαναγκασμός στην σεξουαλική πράξη την τελευταία φορά», λέει.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις