Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Κρίστι Τέρλιγκτον: 34 χρόνια μετά, ξαναποζάρει για το Eternity στην αγκαλιά του άντρα της

Κρίστι Τέρλιγκτον: 34 χρόνια μετά, ξαναπ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο οίκος Calvin Klein βασίζει τη νέα αρωματική του καμπάνια σε μια διαχρονική ιστορία αγάπης, χάρη στην παλιά του μούσα

Αξεπέραστο icon της αρωματικής παράδοσης του οίκου Calvin Klein, το super model Κρίστι Τέρλιγκτον, που αντιπροσώπευσε την πιο φίνα, φυσική ομορφιά της χρυσής εποχής των super models. Σήμερα, 34 χρόνια μετά την πρώτη καμπάνια του «Εternity» το 1988, η 53χρονη καλλονή, νυν ακτιβίστρια αλλά και οπαδός του wellness και της αισθητικής της απλότητας, επανέρχεται στο προσκήνιο του ίδιου, αλλά ανανεωμένου αρώματος, αγκαλιά με το γοητευτικό σύζυγό της, σκηνοθέτη, συγγραφέα, παραγωγό και ηθοποιό Εντουαρντ Μπερνς. Οι δυο τους αντιπροσωπεύουν την αγάπη που διαρκεί from here to eternity σε εποχές που τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Η τηλεοπτική καμπάνια, από τον Matt Lambert, είναι ένας συνδυασμός παραδοσιακών ασπρόμαυρων και έγχρωμων φωτογραφιών οικειότητας. Eίναι μία σειρά πλάνων από χαρούμενες στιγμές δίπλα στον ωκεανό, φόρος τιμής στην ιστορία αγάπης τους με τη διασκευή του εμβληματικού τραγουδιού αγάπης «Unchained Melody» του Lykke Li, να τους συντροφεύει. Ο Lachlan Bailey φωτογράφησε το εμβληματικό ζευγάρι σε ένα κλασικό ασπρόμαυρο φωτογραφικό σκηνικό. Γυρισμένο στην παραλία, με τα μαλλιά της Κρίστι να ανεμίζουν ανέμελα από το αεράκι του ωκεανού και εκείνον να την τραβάει με λατρεία πάνω του. Όλα παραπέμπουν στις πολλές αναμνήσεις στο χρόνο που έχει το αχώριστο ζευγάρι.

Το νέο Line extension, Eternity Cologne for him και το Eternity Eau Fresh for her, αλλά και η διαρκής κληρονομιά του εμβληματικού αρώματος Eternity Calvin Klein επαναπροσδιορίζονται. «Ηταν πάντα αισθησιακό. Ηταν πάντα ρομαντικό. Ηταν πάντα συναρπαστικά κλασικό» είπε η Τέρλιγκτον για το άρωμα στο Harper’s Bazaar. Για την ίδια ως ambassador είναι υπέροχο να βλέπει «τα δημιουργικά μυαλά της εταιρείας να εξελίσσουν με νέο τρόπο κάτι τόσο iconic».

Παντρεμένη εδώ και δυο δεκαετίες με τον 55 χρονο σήμερα Εντουαρντ Μπερνς αναφέρει πως η σχέση τους αντέχει γιατί ακόμα γελάνε πολύ μεταξύ τους. Είναι η δεύτερη φορά που φωτογραφίζονται μαζί για τον Calvin Klein αλλά μοιάζει τίποτα να μην έχει αλλάξει ανάμεσά τους.

 

Σε παλιότερες διαφημίσεις

Σε παλιότερες διαφημίσεις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View