Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: "Εκτόξευση στη Νεραϊδούπολη" στον Απόλλωνα

Πάτρα: "Εκτόξευση στη Νεραϊδούπολη&...

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου

Το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ- τμήμα ενηλίκων, υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων, με τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Παιδείας & Αθλητισμού και με την ευγενική συνεργασία του ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ, παρουσιάζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΠΟΛΛΩΝ» την παιδική σκηνή: «ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ στη Νεραϊδούπολη», έργο της Διευθύντριας του τμήματος, Αθηνάς Καλλιμάνη Γεωργιτσοπούλου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 

          Θα πραγματοποιηθούν 2 παραστάσεις, μίας ώρας διάρκεια η κάθε μία. Η πρώτη στις 5.30 και η δεύτερη στις 7.30 το απόγευμα.

 

          Στην εξέλιξη του έργου, πλάσματα της στεριάς, της θάλασσας και τ’ ουρανού  ζωντανεύουν επί σκηνής, συστήνονται με διαφορετικό τρόπο στους μικρούς μας φίλους και ενωμένα φροντίζουν για την ανάπτυξη της Νεραϊδούπολης: «Όμως κάποιος πεινάει πολύ. Και σκέφτεται να κάνει μια πράξη φοβερή. Να αρπάξει τα ζωάκια στην πόλη αυτή.» Η παράσταση αναδεικνύει την αξία του κάθε πλάσματος πάνω στη γη και το γεγονός ότι δεν υπάρχει δρόμος για την ευημερία. Η ευημερία είναι ο δρόμος και: «Αυτό που θες εσύ, αυτό θέλω και εγώ, έναν κόσμο ειρηνικό, έναν κόσμο γεμάτο γέλιο και χορό».

 

          Συγγραφή θεατρικού έργου-Σκηνοθεσία: Αθηνά Καλλιμάνη-Γεωργιτσοπούλου, Επιμέλεια και Κατασκευή Κουστουμιών: Δημήτρης Ράπτης, Videoart: Γιάννης Παππάς, Στίχοι και Μελοποίηση στίχων: Αθηνά Καλλιμάνη-Γεωργιτσοπούλου, Ιάσονας Πανέτας-Φελούρης, Προβολή βίντεο: Σπύρος Καστρινός, Φωτογραφίες-Βιντεοσκόπηση: Άρης Ζησιμάτος, Χάρης Αναγνωστόπουλος, Επιμέλεια αφίσας: Αθανασία Παπασταύρου

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Μαριάννα Γεωργοπούλου (ΛΑΓΟΣ), Ειρήνη Γκαϊτατζή (ΧΕΛΩΝΑ), Δήμητρα Γκολφινοπούλου (ΛΥΚΟΣ), ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ) Μαράγια Θεάκου (ΑΛΕΠΟΥ), Μαρία Κανελλοπούλου (ΚΟΡΑΚΙΝΑ), Ευαγγελία Κεφαλά (ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ), Γιώργος Κουβαράς (ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥΛΗΣ), Αγγελική Λινάρδου (ΣΚΥΛΟΣΑΪΝΗΣ), Ιάσονας Πανέτας-Φελούρης (ΑΛΑΝΙΑΡΙΚΟ), Χριστίνα Στίγγα (ΤΟΥΡΜΠΟ), Ηλίας Τσακηρίδης (ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ), Κατερίνα Τσάμη (ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟ), Βασίλης Τσαρούχας (ΚΟΡΑΚΑΣ).

 

          Η κράτηση των θέσεων θα γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας:

https://www.ticketservices.gr/event/ektoxeysi-sti-neraidoypoli/, από 19 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί.

 

          Στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης, οι θεατές μικροί και μεγάλοι, που θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις, είναι επιθυμητό να προσφέρουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πατρέων.

Πληροφορίες: Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», τηλ. 2610 273613 και «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ» τηλ. 2610222248 και 2610279679.                                      

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture