Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας: Στις κάλπες την Κυριακή 1.896 γιατροί

Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας: Στις κάλπες τη...

Εκλογές για νέο Δ.Σ. στον Ιατρικό Σύλλογο

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη της διοίκησης της επόμενης θητείας προσέρχεται ο ιατρικός κόσμος της Πάτρας.
Μεθαύριο θα διεξαχθούν οι κάλπες στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών όπου από τα 2.000 εγγεγραμμένα μέλη ταμειακώς εντάξει είναι τα 1.896 μέλη, τα οποία έχουν και δικαίωμα ψήφου.

Πέντε είναι οι συνδυασμοί που θα αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους στην κάλπη, οι: Ιατρική Ανεξάρτητη Συνεργασία με επικεφαλής την Άννα Μαστοράκου, «Δημοκρατική Παράταξη Ιατρών» με εκπροσώπους τους Απόστολο Σωτηρούδη και Κωνσταντίνο Σκουρλά, «Ενωτική Συνεργασία Ιατρών» με εκπρόσωπο τον Τάκη Γεωργακόπουλο, «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση –ΔΗΠΑΚ με επικεφαλής τον Θεόδωρο Τουλγαρίδη και «Ενιαία Μετωπική Ιατρική Συνεργασία – ΕΜΕΙΣ» που ανήκει στον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζιαζιά.


Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου, (Βότση 42. Πάτρα), για την ανάδειξη του νέου 13μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, του Πειθαρχικού Συμβουλίου (προέδρου, αντιπροέδρου και 6 μελών), των δέκα εκπροσώπων του Συλλόγου στην Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και της Τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις