Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μπλέικ Σέλτον αποχωρεί από το Αμερικάνικο «Voice», έπειτα από 12 χρόνια

Ο Μπλέικ Σέλτον αποχωρεί από το Αμερικάν...

Ο 46χρονος διάσημος τραγουδιστής της κάντρι ανακοίνωσε την αποχώρησή του με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram

Ο 46χρονος Αμερικανός τραγουδιστής της κάντρι μουσικής Μπλέικ Σέλτον (Blake Shelton) αποχαιρετά το τηλεοπτικό μουσικό σόου «The Voice» που προβάλλεται στις ΗΠΑ μετά από 23 σεζόν.

Ο Σέλτον ανακοίνωσε την αποχώρησή του με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram που μεταξύ άλλων αναφέρει: «αυτό το σόου έχει αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο και θα το νιώθω πάντα σαν το σπίτι μου.  Ήταν φοβερά αυτά τα 12 χρόνια και θέλω να ευχαριστήσω όλους... κάθε παραγωγό, τους σεναριογράφους, τους μουσικούς, το συνεργείο ... είστε οι καλύτεροι. Χρειάζεται πολλή δουλειά, πάθος και ποτά (χα!) για να καταφέρεις να κάνεις ένα ζωντανό σόου δύο φορές την εβδομάδα. Έχω αποκτήσει δεσμούς ζωής με τον Κάρσον και κάθε έναν από τους συναδέλφους μου κριτές όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) !».

Συνολικά η ομάδα του Σέλτον έχει κερδίσει οκτώ (8) φορές. Στην τελευταία του σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2023, θα είναι μαζί με την Κέλλυ Κλάρκσον (Kelly Clarks) η οποία επιστρέφει, τον ράπερ Chance The Rapper και τον Νάιαλ Χόραν (Niall Horan).

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight