Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζένιφερ Άνιστον: Νέα επανασύνδεση στο Χόλιγουντ - Ξανά μαζί με τον Τζάστιν Θερού

Τζένιφερ Άνιστον: Νέα επανασύνδεση στο Χ...

Το πρώην ζευγάρι απαθανατίστηκε να απολαμβάνει το δείπνο του με κοινή παρέα σε γνωστό εστιατόριο

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού έζησαν έναν έρωτα μεγάλο, τον οποίο βέβαια προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν παντρεύτηκαν κρυφά πριν από οκτώ χρόνια.

Όσο έντονο ήταν το πάθος που ο Τύπος τους ήθελε να έχουν, άλλο τόσο αθόρυβος ήταν και ο χωρισμός τους, μετά από επτά χρόνια σχέσης και τέσσερα χρόνια γάμου. Όπως ισχυρίζονται κάποια νέα δημοσιεύματα, το ζευγάρι φαίνεται να είναι σε στάδιο επανασύνδεσης, χωρίς να γίνεται σαφές αν πρόκειται για μια εκ νέου ερωτική έλξη.

Σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail, την περασμένη Παρασκευή η Άνιστον και ο Θερού εθεάθησαν σε εστιατόριο με κοινή παρέα, να απολαμβάνουν το δείπνο τους. Μάλιστα στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, στην παρέα τους βρισκόταν και ο Τζον Χαμ, τον οποίο τα δημοσιεύματα πριν από λίγο καιρό, ήθελαν ως τον νέο σύντροφο της Άνιστον.

Αν και η Τζένιφερ Άνιστον τηρούσε σιγή ιχθύος σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση, ο Τζον Χαμ αποφάσισε να ξεδιαλύνει το τοπίο και σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Χάουαρντ Στερν, o ηθοποιός δήλωσε πως όχι μόνο βρίσκεται σε σχέση με άλλη γυναίκα, αλλά είναι και έτοιμος να παντρευτεί.
φεςφεςφε
Το ζευγάρι γευμάτισε συνοδευόμενο από τους Χάουαρντ Στερν, Τζέισον Μπέιτμαν, Τζον Χαμ και Τζίμι Κίμελ. Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε ανώνυμα στην πλατφόρμα του Reddit. Όπως διακρίνεται στην παρακάτω εικόνα, η Άνιστον και ο Θερού δεν κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλον και μία αγνώστου ταυτότητας γυναίκα, καθόταν ανάμεσά τους. «Η Τζεν είναι απλά εκπληκτική στην πραγματική ζωή» έγραψε το πρόσωπο που μοιράστηκε τις φωτογραφίες.

Πολλοί ωστόσο εικάζουν, ότι αυτές οι φωτογραφίες υποδηλώνουν ότι οι δύο πρώην είναι και πάλι μαζί. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, πάντοτε διατηρούσε φιλικές σχέσεις, αλληλεπιδρούσε μέσα από τα social media και αντάλλαζε φιλοφρονήσεις.

Στο παρελθόν σε μια συνέντευξη στο Esquire, ο Θερού αναφέρθηκε στον χωρισμό τους και στο γεγονός ότι οι δυο τους παραμένουν φίλοι, κάτι που συνεχίζει να προβληματίζει τα μέσα ενημέρωσης. Είχε μιλήσει επίσης για μία φήμη που κυκλοφορούσε, η οποία ισχυρίζονταν ότι οι δυο τους χώρισαν, αφού η Άνιστον ήθελε να ζήσει στο Λος Άντζελες, ενώ ο Θερού ήθελε να ζήσει στη Νέα Υόρκη: «Αυτή είναι μια αφήγηση που δεν είναι αλήθεια, ως επί το πλείστον. Οι άνθρωποι δημιουργούν αφηγήσεις που κάνουν τους εαυτούς τους να αισθάνονται καλύτερα ή απλοποιούν τα πράγματα για αυτούς. Απλώς δεν ισχύει αυτό».

«Είτε μας αρέσει είτε όχι, δεν είχαμε αυτόν τον δραματικό χωρισμό και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Είμαι ειλικρινής, όταν λέω ότι αγαπώ τη φιλία μας. Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί και να φέρνουμε ο ένας στον άλλον χαρά και φιλία. Θα ήταν απώλεια αν δεν ήμασταν σε επαφή, για εμένα προσωπικά» είχε τονίσει.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2008, ξεκίνησαν τη σχέση τους τον Μάιο του 2011, αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2015. Αρχές του 2018 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight