Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Τo τελευταίο αντίο στον Σταμάτη Κόκοτα

Τo τελευταίο αντίο στον Σταμάτη Κόκοτα

Δείτε φωτογραφίες

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα φίλοι και συγγενείς στον Σταμάτη Κόκοτα ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε ηλικία 85 ετών. Το κοιμητήριο  Ζωγράφου γέμισε με στεφάνια προς τιμήν του αγαπημένου τραγουδιστή.

Φίλοι του εκλιπόντος από τον καλλιτεχνικό χώρο – και όχι μόνο – έσπευσαν από νωρίς στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ζωγράφου. Ανάμεσά τους ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και η Ελένη Ροδά.

«Ήσουν ένας καταπληκτικός πατέρας. Μας αγάπησες πάρα πολύ. Μας έδωσες πολύ αγάπη. Τη γυναίκα, τη μάνα μας, τη δεύτερη γυναίκα την Ευαγγελία, τα παιδιά του. Του δώσαμε κι εμείς πάρα πολύ αγάπη. Ήμασταν το στήριγμά του κι έτσι μας έμαθε να αγαπάμε τον κόσμο και τον εαυτό μας. Ο Σταμάτης για τα παιδιά του είχε πάντα μια θέση για όλους. Πήγαιναν να τον δουν, να τον ακούσουν, να τον χειροκροτήσουν κι ας μην τους ήξερε καθόλου.Ήταν βιοπαλαιστής, άπλωνε το χέρι του, έδινε χρήματα, είχε φροντίσει για τη ψυχή του, έκανε αγαθοεργίες, ανεγέρσεις ναών και σε ορφανοτροφεία. Ξεγέλασε το θάνατο. Ο Σταμάτης για μένα θα είναι πάντα εδώ, θα ζει σίγουρα μέσα στις καρδιές όλων μας. Στη σκέψη μας, θα τον ακούμε, θα είναι πάντα εδώ να μας στηρίζει. Είχε για όλους έναν καλό λόγο και θεωρούσε όλο το κόσμο αγαπημένο και φίλο του», είπε ο γιος του Δημήτρης στον επικήδειο.

 

 

Και επειδή οι αναμνήσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα δεν σβήνουν, ακόμα κι αν φεύγουν από την ζωή, ένας καρδιακός φίλος του Σταμάτη Κόκοτα, μοιράστηκε φωτογραφίες… από τα παλιά, στις οποίες ο τραγουδιστής βρίσκεται με αγαπημένους φίλους σε χαλαρές στιγμές.

φωτο eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture