Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θοδωρής Μαραντίνης: 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή -Δεν πλήρωνε τη διατροφή

Θοδωρής Μαραντίνης: 12 μήνες φυλάκιση με...

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια

Ένοχος κρίθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, δεν πλήρωνε διατροφή στην πρώην γυναίκα του Σίσσυ Χρηστίδου για τα παιδία τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τραγουδιστής φέρεται να μην πλήρωνε στην πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, το απαιτούμενο ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών.

Σύμφωνα με το star.gr, η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια προκειμένου να λύσει τις διαφορές του σχετικά με τη διατροφή των δυο παιδιών τους.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, αλλά τα παιδιά μου»
Σύμφωνα με το star, η παρουσιάστρια, βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα, φανερά στεναχωρημένη είπε στους δημοσιογράφους ότι δε θέλει να κάνει κάποια δήλωση, ωστόσο καταλαβαίνει τη δουλειά τους.

Το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι ότι: «Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένη γιατί δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, αλλά τα παιδιά μου».

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο κτήριο 9 της πρώην Σχολής Ευελπίδων το πρωί της Τρίτης καθώς ο frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, φέρεται να μην πλήρωνε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό που είχε οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών.

 Γι’ αυτόν τον λόγο, η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Στο πλευρό του τραγουδιστή ήταν ο πατέρας του, ενώ με την παρουσιάστρια πήγε η κουμπάρα της, Χριστίνα Κοντοβά και ο κουμπάρος του πρώην ζευγαριού και νονός του παιδιού τους, Παύλος Σταματόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight