Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Λεκτικό σαρδάμ της Καμάλα Χάρις: Η δυνατή συμμαχία των ΗΠΑ με τη… Βόρεια Κορέα

Λεκτικό σαρδάμ της Καμάλα Χάρις: Η δυνατ...

Μπέρδεψε τις δυο Κορέες

Επίσκεψη πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη, που χωρίζει Σεούλ και Πιονγκγιάνγκ η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, την ώρα που υπάρχει έντονη ανησυχία για τις πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας.

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και ενώ μιλούσε με σκληρά λόγια κατά του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ υπέπεσε σε επική γκάφα καθώς μπέρδεψε τις δυο Κορέες και έκανε λόγο για τη σημαντική και καλή συμμαχία που έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες με τη Βόρεια Κορέα (!)

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες μοιράζονται μια πολύ σημαντική σχέση, η οποία είναι μια συμμαχία με τη Δημοκρατία της Βόρειας Κορέα» είπε η Χάρις κατά τη διάρκεια ομιλίας της, θέλοντας να αναφερθεί στη Δημοκρατία της Νότιας Κορέας. «Είναι μια συμμαχία που είναι ισχυρή και διαρκής» συνέχισε η Χάρις, χωρίς να φαίνεται να αναγνωρίζει το λάθος της.

Ένας σύμβουλος επικοινωνίας του γερουσιαστή του Τέξας Τεντ Κρουζ έκανε λόγο για «χοντρό και ανόητο λάθος» εκ μέρους της αντιπροέδρου.

Η γκάφα της Καμάλα Χάρις έρχεται μόλις ένα 24ωρο από την γκάφα του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος στη διάρκεια εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο αναζήτησε μεταξύ των παρευρισκομένων την πρώην βουλευτή των Ρεπουμπλικάνων Τζάκι Γουαλόρσκι, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στις αρχές Αυγούστου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις