Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Νίκη Κεραμέως έπαιξε beach volley μαζί με τον Γιώργο Μαυρωτά και Ολυμπιονίκες

Η Νίκη Κεραμέως έπαιξε beach volley μαζί...

Έστειλαν το μήνυμα ότι η άθληση είναι για όλους

Τις ικανότητές της στο beach volley έδειξε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Συμμετέχοντας για ακόμη έναν χρόνο στις δραστηριότητες του υφυπουργείου Αθλητισμού και του BeActiveHellas, η κυρία Κεραμέως έπαιξε βόλεϊ με Ολυμπιονίκες και εργαζόμενους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αλλά και του υπουργείου Παιδείας, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Γιώργος Μαυρωτάς.

Φορώντας την αθλητική τους περιβολή, έδωσαν ραντεβού το μεσημέρι της Τετάρτης (28/9) στο ΟΑΚΑ, έπαιξαν beach volley και έστειλαν το μήνυμα ότι η άθληση είναι για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία και τη φυσική κατάσταση, έχει πολλαπλά οφέλη και, πλέον της ευεξίας και της καλής σωματικής υγείας, αποτελεί και μέσο ψυχαγωγίας για τη διατήρηση της καλής ψυχικής υγείας.

Το τουρνουά, που φιλοξενήθηκε στην κλειστή εγκατάσταση «OAKA Indoor Beach Volley», εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BEACTIVE (23-30 Σεπτεμβρίου), που πραγματοποιείται από τη ΓΓΑ για 8η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία.

Κεραμέως: «Βάζουμε τον αθλητισμό στη ζωή μας!»
«Βάζουμε τον αθλητισμό στη ζωή μας! Διανύουμε την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, και το Υπ. Παιδείας συμμετέχει κάθε χρόνο ενεργά στις δραστηριότητες του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του BeActiveHellas. Σήμερα, μαζί με εργαζόμενους του Υπ. Παιδείας, δοκιμάσαμε τις ικανότητές μας στο Beach Volley! Πολλά συγχαρητήρια σε διοργανωτές και συμμετέχοντες!», έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η Νίκη Κεραμέως, που συνόδευσε το κείμενο και με σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις