Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εμπορική Ανανέωση: Eπιστολή στον Πρόεδρο του Εμπορικού για την πεζοδρόμηση στην Υψηλάντου

Εμπορική Ανανέωση: Eπιστολή στον Πρόεδρο...

Για να συνεχιστεί η εμπορική τους δραστηριότητα

Επιστολή στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας έστειλε ο επικεφαλής της Εμπορικής Ανανέωσης Γιάννης Ρούπας για την πεζοδρόμηση στην Υψηλάντου. Όπως αναφέρει:

Κύριε πρόεδρε του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών,

Η Εμπορική Ανανέωση πιστή στις αρχές και τις θέσεις της για έναν ισχυρό σύλλογο με διεκδικητική φωνή, θα ήθελε να εκφράσει το αίτημα των συναδέλφων εμπόρων που δραστηριοποιούνται επί σειρά ετών στην Πάτρα, με έδρα της επαγγελματικής τους  δραστηριότητας την οδό Αλ. Υψηλάντου, στο τμήμα της ανάμεσα στις οδούς Ερμού και Παντανάσσης.

Οι εν λόγω έμποροι που αποτελούν μέλη του ιστορικού μας συλλόγου και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του εμπορίου της πόλης μας, επιθυμούν την παρέμβαση του συλλόγου μας , στην απόφαση του Δήμου Πατρέων για την πεζοδρόμηση και απαγόρευση κίνησης οχημάτων επί της Αλ. Υψηλάντου, στο τμήμα Ερμού – Παντανάσσης, πλην οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ασθενοφόρων, πυροσβεστικών κλπ.), και οχημάτων τροφοδοσίας, τα τελευταία για τις πολύ πρωινές όμως ώρες.

Ως πολίτες της Πάτρας τους βρίσκει σύμφωνους ως προς τον επιδιωκόμενο σκοπό της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλης μας, αλλά θα πρέπει να υπάρξει πρόνοια για την απρόσκοπτη συνέχιση της εμπορικής τους δραστηριότητας..

Μετά την επικοινωνία τους με την Εμπορική Ανανέωση και συγκεκριμένα  με το μέλος του ΔΣ κ. Ιωάννη Ρούπα, του παρέδωσαν όλα τα σχετικά έγγραφα και αιτήματα τους, τα οποία σας τα παραθέτουμε συνημμένα.

Η Εμπορική Ανανέωση σας καλεί να συμπεριλάβετε το συγκεκριμένο θέμα στην ημερήσια διάταξη του επόμενου ΔΣ και να ικανοποιήσετε την επιθυμία των συναδέλφων να παραβρεθούν στην επόμενη συνεδρίαση για να τοποθετηθούν επί του θέματος.

 

Για την Εμπορική Ανανέωση

Ιωάννης Ρούπας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις